Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908
Jannika B | Laulaja

Jannika B on lähtöisin musikaalisesta perheestä. Pienestä pitäen on hänen elämänsä täyttänyt musiikki, laulu ja tanssi. Jannika oppi tanssimaan jo ennen kuin edes käveli ja rytmi oli heti hallussa. Balettiharrastus alkoi jo 3-vuotiaana ja siitä asti hän on ollut lavalla kuin kotonaan.

15-vuotiaana Jannika muutti pois lapsuudenkodistaan päästyään kansainväliseen IB-lukioon Vaasaan. Vaasassa ystäväpiiri koostui musiikkilukiolaisista, joiden kannustamana Jannika vaihtoi tanssin lauluun perheeltä ja sukulaisilta piilossa.

Monelle suurena yllätyksenä Jannika osallistui vuonna 2007 Idols-kilpailuun ja pääsikin aina semifinaaleihin asti. Vuoden 2007 Idols-kilpailua seuranneet muistavat yleensä kokkolalaisen Jannikan punapukuisena tyttönä joka valloitti monen sydämen iloisuudellaan ja aitoudellaan.

Pitkään haaveena ollut laulajanura oli antanut odottaa, mutta keväällä 2011 Jannika päätti ottaa onnen omiin käsiinsä, kääriä hihat ja alkaa hommiin! Jannika aloitti esikoisalbuminsa teon omakustanteisesti ja lähti liikkeelle omin voimin, keräten tiimin ympärilleen ja päätti toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta.

Levy-yhtiötä Jannika ei missään vaiheessa edes havitellut, vaan ajatus oli paketoida koko juttu omannäköiseksi ja julkaista levy itse. Menestyksen myötä Jannika kuitenkin huomasi tarvitsevansa isomman tiimin ympärilleni ja yhteinen sävel löytyi Sony Musicin kanssa, jossa motivaatio tehdä töitä yhteisen päämäärän eteen oli vahva. Alkuvuodesta 2012 Jannika B solmi yhteistyösopimuksen Sony Musicin kanssa.

Syksyllä 2014 Jannika B solmi levytyssopimuksen The Fried Musicin kanssa. ”Tee-se-itse-popitar” -lempinimen saanut artisti on osoittanut kaikille, että unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät.

Jannika on pitänyt matkansa alusta asti blogia netissä josta voi edelleen reaaliajassa seurata hänen omaa tietään tähtiin. Blogiinsa Jannika on myös haastatellut alan ihmisiä antamaan ”vinkkejä” siitä kuinka voi päästä unelmassaan eteenpäin.

Unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät

Pitkään haaveena ollut laulajanura oli antanut odottaa, mutta keväällä 2011 Jannika päätti ottaa onnen omiin käsiinsä, kääriä hihat ja alkaa hommiin! Jannika aloitti esikoisalbuminsa teon omakustanteisesti ja lähti omin voimin liikkeelle, keräsi tiimin ympärilleen ja päätti toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta. Seuraavaan elämään -kappale oli monta viikkoa Suomen radioiden soitetuimpia kappaleita. YleX:ltä ”Tee-se-itse-popitar” -lempinimen saanut artisti kertoo TÄYSII 2016 -seminaarin puheenvuorossaan, että unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät.

Koostekuva TÄYSII 2016 -seminaarin puhujista

Tutustu Jannikaan: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin puheet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.