Jethro Rostedt on tv:stä tuttu kiinteistövälittäjä, Aninkaisten kiinteistönvälityksen toimitusjohtaja ja omistaja sekä Turun kaupunginvaltuutettu.

Koko kansalle tutuksi tullut Jethro nousi kiistatta Suomen tunnetuimmaksi kiinteistönvälittäjäksi vuonna 2009. Tästä lähtien koko Suomen Jethro on esiintynyt lukuisissa eri tv-ohjelmista. Tanssii Tähtien kanssa vuonna 2010 (MTV3), viidettä sijaa voidaan pitää ihmeenä millä tahansa mittarilla, Elämä Pelissä (YLE), maisteri Simo Frangenin kanssa tehtyä Mieletöntä Maailmaa (MTV3) ja unohtamatta tietenkään Jethron omia reality-ohjelmia Myyntimies Jethroa (TV5) on tehty kolme kautta, Myyntimies Jethro matkoilla -ohjelmaa (TV5) yksi kausi sekä Kauppaneuvos Jethroa (Nelonen) kaksi kautta. Onnenpyörän uudessa versiossa juontajana toimii kukas muu Jethro! Kuka tietää, mitä seuraavaksi on luvassa, tuskin itse Jethrokaan!

Televisio-ohjelmien lisäksi Jethro tunnetaan kiven kovana liikemiehenä ja yrittäjänä, joka toimii isolla säteellä. Hänen edustamansa kiinteistönvälitystoimisto, aninkainen.fi on yksi Suomen suurimmista yksityisistä asunnonmyynti ketjuista. Toimistoja ympäri Suomea on toistakymmentä. Lisäksi Jethro vaikuttaa nykyään myös kunnallispolitiikassa Turun kaupunginvaltuustossa Kokoomuksen riveissä vuosina 2017 – 2020.

Tämän kaiken päälle Jethro vetää suosittuja myyntikoulutuksia niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Hän myös tekee juontokeikkoja, joilla herisyttävä meno on taattua ja juttu lentää!

Jethro on ilon, kiitollisuuden ja luottamuksen puolestapuhuja ja haluaisi nähdä niitä ympärillään enemmän. Pitäisi olla iloinen ja kiitollinen tästä päivästä, sillä huomisesta ei kukaan tiedä. Jethron motto “Vaikka en osaa laulaa, ei se tarkoita sitä, ettenkö laulaisi” kertoo sen, että positiivinen asenne ratkaisee. Aina.

Jethron kirja Raha ratkaisee: 101 vinkkiä menestykseen (WSOY, 2017) ulvaton ja ällistyttävä jokamiehen myyntiopas ”Raha ratkaisee” kertoo, miten rahaa kääritään. Löydät kirjasta 101 vinkkiä menestykseen.

Asenne ratkaisee. Aina.

Kansan sydämet sulattanut Jethro Rostedt nousi kiistatta Suomen tunnetuimmaksi kiinteistönvälittäjäksi jo vuonna 2009, taisteltuaan verbaalisesti Diili-ohjelman vetäjänä toimineen Hjallis Harkimon kanssa. Itse kisasta jäi käteen kolmas sija. Ja känsät. Diilin jälkeen Jethro on esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa. Näiden lisäksi Jethro tunnetaan liikemiehenä ja yrittäjänä, joka toimii isolla säteellä. Hänen edustamansa kiinteistönvälitystoimisto Aninkainen on yksi Suomen suurimmista yksityisistä asunnonmyyntiketjuista. Toimistoja ympäri Suomea on toistakymmentä. TÄYSII 2016 -seminaarin puheenvuorossaan Jethro muistuttaa, että positiivinen asenne ratkaisee. Aina.

Koostekuva TÄYSII 2016 -seminaarin puhujista

Tutustu Jethroon: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter