Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Karita Aaltonen on hyvinvointivalmentaja, joogaopettaja, kirjailija ja suositun TerveysSummit-ohjelman juontaja. Hän matkustaa ympäri maailman vetäen hyvinvointimatkoja ja on mukana niin villieläinten suojeluprojekteissa kuin auttamassa orpolapsia. Hänen suurin intohimonsa on auttaa ihmisiä löytämään itsestään omat sisäiset voimavarat paranemiseen sekä elämään juuri omannäköistä inspiroivaa elämää.

Ei ole sattumaa keihin ihmisiin törmää. Universumi tiputtaa tiellesi juuri oikeat ihmiset oikeaan aikaan. Uskalla parantua kirjassa Karita kirjoitti omasta paranemisestaan ja siitä kuinka mitä ihmeellisimmissä paikoissa juuri se oikea ihminen ”tipahti” hänen eteensä. Välillä se oli joku täydentävien hoitojen tekijä, akupunktiohoitaja, ravitsemusterapeutti, tai joku muu joka juuri sanoi ne oikeat sanat tai vei Karitaa taas johonkin eteenpäin. Paranemiseen me tarvitaan aina oma heimo. Me tarvitaan oma heimo myös siihen, kun lähdemme kohti omia unelmia.

Karita haki koko ”vanhan elämän” ajan merkitystä elämään. Jokin kutsui, mutta hän ei tiennyt, että mikä. Työpaikat vaihtuivat, samoin kaupungit ja maat. ”Sen” löytyminen tulikin hyvin yllättävästä paikasta. Vakavasta sairastumisesta aivosyöpään. Ja sen pitikin sitten olla sitä pahinta laatuaan, glioblastooma, gradus IV.

”En tiedä mitä sä teet, mutta jatka sitä mitä sä teet.” Näin totesi lääkäri Karitalle, kun tämä oli toipunut parantumattomaksi luullusta aivosyvästä.

Syöpädiagnoosi, joka antoi Karitalle kahdesta kuukaudesta maksimissaan vuoden elinaikaa, johtikin tasapainoiseen ja täyteen elämään, unelmien toteutumiseen ja elämäntehtävän löytymiseen. Karita on elävä todiste siitä, kun ottaa vastuun omasta terveydestä, antaa kehoille mahdollisuuden parantua ja hyödyntää niin kehon kuin mielenkin voimavarat niin keho alkaa uudistua ja sairaudet väistyä.

Karitaa on kiinnostanut aina mielen voima. Karita myös uskoo, että myös elämässä tapahtuvilla ”pahoilla ja huonoilla” asioilla on iso merkitys. Ne ovat suurimpia opettajiamme ja vievät meitä kohti omaa elämäntehtäväämme, Dharmaa. Karita haluaa tuoda kaiken oppimansa sinun avuksesi.

Karita on kirjoittanut kirjat: Uskalla parantua – uskomaton tarina toivosta ja mielen voimasta sekä kirjat Valoa lautasella – parane puhtaalla ravinnolla sekä Valon vuosi – tee unelmat todeksi yhdessä Kaie Hakosen kanssa.

Se mihin me kiinnitämme huomiomme lisääntyy. Mieti siis mitä mietit. Ala rakentaa omaa elämääsi omien arvojesi mukaan. Jos teet asioita ristiriidassa omien arvojen kanssa se ei tee sinulle hyvää. Sinä olet itse vastuussa itsestäsi ja valinnoistasi. Karitan viesti sinulle on, että USKALLA! Uskalla elää sinun näköistäsi elämää mikä todella tuntuu omalta.

Toivon merkitys paranemiseen

Muutos tapahtuu oman pään sisällä. Karita Aaltonen omaa vahvan ja koskettavan tarinan paranemisesta. Kaikki on mahdollista kun uskoo itseensä! Karitaa kuunnellessa saa sekä itkeä että nauraa. Jokainen voi samaistua tähän uskomattomaan tarinaan oman elämän kipupisteiden kautta ja löytää oma sisäinen voima sekä uskallus kohti omannäköistä elämää.

Hyvinvointivalmentaja, joogaopettaja ja kirjailija Karita Aaltonen matkustaa ympäri maailman vetäen hyvinvointimatkoja ja on mukana niin villieläinten suojeluprojekteissa kuin auttamassa orpolapsia. Hänen suurin intohimonsa on auttaa ihmisiä löytämään itsestään omat sisäiset voimavarat paranemiseen sekä elämään juuri omannäköistä inspiroivaa elämää.

TÄYSII 2022 -seminaarin puheessaan Karita opettaa käyttämään omaa sisäistä voimaamme tekemään oikeita päätöksiä oman hyvinvointimme ja unelmiemme eteen ja ennen kaikkea ottamaan itse vastuun omasta onnellisuudesta ja terveydestämme.

Tutustu Karitaan: Kotisivut / Instagram