Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Moni etsii elämänsä onnea ja tarkoitusta kuin aarretta sateenkaaren päästä. Toivoen löytävänsä sen, kuitenkin samalla alitajuisesti uskoen sen katoavan kangastuksen lailla – olevan saavuttamaton. Kohta kuulet, miten maadoitus voi auttaa sinua.

Miten ihmeessä voi saavuttaa onnen ja löytää tarkoituksensa elämässä?

Onko se edes mahdollista vai lipsuuko omat unelmat aina vain kauemmaksi toteutumisesta?

Kuulostaako tutulta? Oletko sinäkin pohtinut näitä? Minä ainakin olen – ja paljon. Vaan en mieti enää. Elämäni suunta on selvillä ja jos välillä kadotankin sen, tiedän keinot löytää sen uudelleen. Haluatko tietää salaisuuden? Voin kertoa sen sinulle.

Maadoitus ja sisäinen kompassi muodostavat voittamattoman yhdistelmän

Maadoituksen ja sisäisen kompassin yhdistelmä on suorastaan maaginen pari. Niiden ohjaamana löydät perille kuin purjevene satamaan pahimman myrskyn silmästä. Anna, kun kerron lisää.

Maadoitus voi kuulostaa oudolta sanalta, mutta se tarkoittaa yksinkertaisesti maayhteyttä. Niinkuin kasveilla on juuret maan sisään, joiden avulla ne pysyvät pystyssä ja saavat ravintoa, myös ihminen tarvitsee maayhteyden pysyäkseen pystyssä (ns. tolkuissaan) ja huolehtiakseen maallisista tarpeistaan. Ihminen ei tietenkään kasvata fyysisiä juuria maahan. Maayhteys tarkoittaa yhteyttä omiin maallisiin tarpeisiin ja myös suhteellisuuden tajua. Se on ennen kaikkea läsnäoloa.

Maadoitus on tervettä järkeä ja mielenrauhaa

Maadoitus on tervettä ”maalaisjärkeä”. Kun on nälkä, pitää ymmärtää syödä. Kun väsyttää, pitää ymmärtää levätä. Vahva maadoitus asettaa asiat ihmisen mielessä oikeisiin mittasuhteisiin. Silloin kärpänen pysyy kärpäsenä. Ilman maayhteyttä eli maadoitusta kärpäsestä voi tulla härkänen. Tai voi unohtaa syödäkin. Tai nukkua. Tai muuten huolehtia omista tarpeistaan. Tiedät ehkä joitakin ihmisiä, jotka toistuvasti unohtelevat tämänkaltaisia asioita. Silloin oma hyvinvointi kärsii.

Maadoitus on todella tärkeä oman hyvinvointimme kannalta. Silloin olemme läsnä, yhteydessä kehomme tarpeisiin ja vastaamme niihin.

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.

Miten maadoitusta voi vahvistaa?

Maadoitusta voi vahvistaa tekemällä kehollisia asioita: liikuntaa, ruumiillista työtä, käsitöitä jne. Myös luonnossa ajan viettäminen ja eläinten hoitaminen maadoittaa, samoin paljain jaloin ulkona käveleminen. Älylaitteiden parissa vietetty aika ja pitkäaikainen älyllinen työskentely heikentää maadoitusta. Kohtuus siis näiden äly-asioiden kanssa ja niiden vastapainoksi paljon maadoittavaa toimintaa päivittäin. Meidän tulee siis ensin olla yhteydessä omiin tarpeisiimme ja säilyttää suhteellisuudentajumme. Maadoitus on turvasatamamme elämän myrskyissä.

”Kehollisten asioiden tekeminen vahvistaa maadoitusta.”

Kuuntele sisäistä kompassia

Kun maadoitus on kunnossa, astuu sisäinen kompassimme näyttämölle ja tekee taikansa. Sisäinen kompassimme näyttää meille missä onnemme ja tarkoituksemme on. Sisäinen kompassi tarkoittaa sisäistä ohjaustamme. Se on sisäinen ääni ja sydämen johdatus. Ja se on sisäänrakennettuna meissä jokaisessa. Voimme oppia kuuntelemaan sen ohjausta.

Ai miten muka? Hiljentymällä. Poistamalla ulkoiset ärsykkeet ja keskittymällä omaan itseen. Jotkut tekevät sen meditoimalla. Yhtä hyvin voit lähteä hiljaisuudessa kävelylle tai mennä luontoon oleilemaan. Tai viettää aikaa eläinten kanssa. Tai hoitaa puutarhaa. Kokeile, mikä toimii sinulla.

Tähän ei ole yhtä oikeaa menetelmää, joten löydä rohkeasti omasi. Sisäinen kompassi tuntuu haluina, toiveina, unelmina ja innostuksena. Kun alat kuunnella tuntemuksiasi, ne voimistuvat vähitellen. Ohjaus alkaa muuttua selkeämmäksi harjoittelun myötä.

Onnesi ja tarkoituksesi ovat innostuksesi suunnassa

Ala päivittäin tekemään niitä asioita, joista eniten nautit ja jotka saavat sinulle aikaan hyvän olon. Sinun innostuksesi, silmiesi säihke, hymy huulillasi ja sydämestäsi pulppuava ilo ovat suunta, johon sisäinen kompassisi sinua ohjaa. Sinne sinun tulee kulkea. Sieltä löytyy elämäsi onni ja tarkoitus.

Kun noudatat sisäisen ohjauksesi hentoja kehotuksia, ne voimistuvat kerta kerralta. Alat kuulla ne selvemmin ja kirkkaammin. Ohjauksen voimistuessa ei ole enää ollenkaan epäselvää, mihin suuntaan sinun tulisi elämässäsi kulkea. Epätietoisuus ja poukkoilu häviää. Tilalle tulee rauha ja luottamus. Sisäisestä ohjauksesta tulee luonnollinen osa elämääsi etkä enää eksy niin helposti. Ja jos eksytkin, tiedät keinot löytää takaisin omalle polullesi. Ne ovat maadoitus ja sisäinen kompassi.

Katso myös Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopin tekemä videohaastattelu Tuuliasta.

Artikkelin kirjoittaja Tuulia Helmisola

Tuulia Helmisola on nokialainen diplomi-insinööri, puutarhuri, numerologi, henkinen opettaja, vaurausvalmentaja ja suuren uusperheen äiti. Tuulia rakastaa auttaa ihmisiä onnellisempaan ja yltäkylläisempään elämään ja työskentelee onnellisuuden oppaana henkisen valmennusalan yrityksessään. Tuulian sivut löytyvät osoitteesta www.tuulialaine.com.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

LAHJASI

TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.