Mari Ravattinen on työfysioterapeutti, hyvinvointivalmentaja ja NLP-valmentaja. Hänelle on aina ollut tärkeää ihmiset ja sosiaalisuus. Halu auttaa sai Marin kouluttautumaan fysioterapeutiksi.

Mari perusti hyvinvointi- ja liikuntakeskus Treenixin, jotta ihmiset alkaisivat huolehtia itsestään. Treenix tuottaa terveyttä, työ- ja toimintakykyä sekä liikunnan iloa yksilö- ja yritysasiakkaille Etelä-Karjalassa.

Ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi alkoi kiinnostaa enemmän ja Mari opiskeli NLP- ja mindfulness-taitoja. Mari uskoo, että kun vapautat mielesi, loppu seuraa kuin itsestään. Sinun ajatuksesi on sinun voimasi ja itsetuntosi on sinun rohkeutesi. Ja elämäsi on tässä hetkessä. Mari nauttii siitä, kun saa pitää työhyvinvointivalmennuksia tai ohjata rentoutusta ryhmille ja yksilöille. Hänellä on halu kehittää työyhteisöille parempaa vuorovaikutusta ja myönteistä ajattelua. Mari haluaa innostaa ja auttaa ihmisiä löytämään luovuuden ja läsnäolon omaan elämäänsä.

Mari työskentelee Mielen melodiat yrityksessään ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä Lauri Tähkän kanssa. Yritys syntyi vahvasta intuitiosta ja rohkeudesta auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä kehittymään. Mielen melodiat tarjoavat valmennusta työyhteisöille sekä verkkovalmennusta itsensä kehittämiseen sekä urheilijoille. Ihmiset tarvitsevat jatkuvan suorittamisen sijaan pysähtymistä ja rauhoittumista. Luovuus ja uudet ideat syntyvät läsnäolosta ja rentouttavista hetkistä. Mielen melodiat ohjaavat ihmisiä hyväksymään itsensä ja vahvistamaan itsetuntoaan. Tärkeimmän matkan jokainen tekee kuitenkin itse.

Rohkeus asuu sisälläsi – mitä tunteita tulet kohtaamaan kasvun matkalla itseesi

Kasvun matkalla tulet kohtaamaan oman aidon itsesi. Kasvu ja kehittyminen tekee usein kipeää ja vaatii paljon työtä ja askeleita. Mielen Melodiat -yrityksen perustaja Mari Ravattinen on oppinut, että tunteet kuuluvat elämään. Kohtaamalla omat tunteesi ja oman aidon itsesi, voit kasvaa kohti omia unelmiasi. Kun Mari päätti lähteä kehittämään itseään, ei hän tiennyt miten paljon potentiaalia hänessä ja heidän yrityksessään on. Mari harjoitti päättäväisesti irtipäästämistä negatiivisista tunteista, kuten häpeästä ja pelosta. Samalla hän antoi tilaa rohkeudelle ja itsetunnolle, luottaen itseensä ja unelmaansa. Hyviä asioita alkoi tapahtua kun hän lähti tekemään askeleita määrätietoisesti ja kärsivällisesti. Mari toivoo, että jokainen meistä voisi vapauttaa sen energian ja voiman mitä on sisällä. TÄYSII 2018 -seminaarin puheenvuorossaan Mari tulee kertomaan sinulle, miten sinäkin voit olla enemmän kuin uskotkaan!

Koostekuva TÄYSII 2018 -seminaarin puhujista

Tutustu Mariin: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube