Maria Kaunismäki on kehon ja mielen fysioterapeutti, hyvinvointivalmentaja ja omien kokemustensa kautta ymmärtäväinen ja ymmärrystä luova puhuja. Hän ohjaa ja valmentaa ihmisiä löytämään oman polkunsa kehon rauhaan, mielen selkeyteen ja elinvoimaiseen, merkitykselliseen, omannäköiseen elämään yksilöllisesti, ryhmissä ja verkkokursseilla.

Vauhdikkaan ja suorituskeskeisen varhaisaikuisuuden jälkeen Marian keho alkoi viestittää, ettei kaikki ole aivan kunnossa. Kipujen ja haasteiden ratkomisyritykset eivät tuottaneet toivottuja tuloksia ja mielikin alkoi väsyä. Oli aika tehdä elämän välitilinpäätös. Omaisuus ja työ pakettiin ja matkalle ilman tietoa paluuajankohdasta. Ihanaa ja kamalaa.

Maria alkoi ymmärtää syvemmin kokonaisvaltaista ihmiskatsomusta ja tunteiden sekä alitajunnan yhteyttä kehoon. Faskiamanipulaatio-opintojen yhteydessä ymmärrys vahvistui myös tieteen näkökulmasta. Lopullisen sinetin kokonaisvaltaisen näkemyksen vahvistumiseen löivät kokemukset, joissa Marian kivut hävisivät tai muuttivat radikaalisti muotoaan vain muutaman minuutin mielen/ tunnetyöskentelyn tai aktiivisen kehollisen vapauttamisen harjoitusten aikana.

Kun antaa itsellensä aikaa ja kerää hieman ymmärrystä, voi kuulla kehonsa ja mielensä viestit ja vastata niihin viisaasti. Kehon, mielen ja arjen tasapainosta siis kumpuaa myös hyvä elämä. Huonoja päiviä on ja tulee ja ne antavat polariteetin kaikelle hyvälle. Keskittymällä hyvään, keho kokee turvaa ja turvasta syntyy luovuus sekä hyvä olo – ja ratkaisut.

Maria on kotoisin maalta ja hänen sydämensä sykkiikin Suomen metsille ja järville. Yhteys metsiin ja maahan on myös suuressa osassa Marian ajatusmaailmassa puutarhapuuhien ja metsässä hiippailemisen lisäksi valmennustyössä. Kun ihminen voi hyvin, hän on hyvä läheisilleen, muille ihmisille ja koko maapallolle.

Maria kirjoittaa blogia ja pitää perjantaiaamuisin verkon välityksellä kaikille avoimia, Aamunuotioita, joissa jokaisella on mahdollisuus tutustua lisää oman kehon ja mielen hyvinvointiin ja päästä konkreettisten harjoitusten ja oivallusten äärelle maksuttomasti.

Maria on koulutukseltaan Fysioterapeutti AMK, Physio Trainer, LCF Life Coach® & NLP Master.

”Kun keho, mieli ja arki on tasapainossa, ei tässä ilmaisen tiedon ajassa ole yhtään mitään, mihin et pystyisi”.

Ymmärrä keho-mieliyhteyden todellinen potentiaali ja avaa mahdollisuutesi rakentaa unelmaelämäsi

Paljon puhuttu – vähemmän ymmärretty. Keho-mieliyhteyttä ei voi oppia, se pitää kokea. Kun löydät yhteyden kehoosi ja mieleesi, voit löytää oman tasapainosi, pohjarauhasi, itseäsi palvelevat tunnetilat sekä parhaat ideat, jotka luovat huikeimmat tulokset. Unelmaelämäsi?

Maria Kaunismäen nuoruuden toimintamallit kuormittivat kehoa ja mieltä valtavasti, johtivat fyysisiin kiputiloihin ja henkiseen pahaan oloon, lopulta uupumiseen. Sittemmin kokemuksista kasvoi Marian suurin voimavara, kun hän yhdisti tarinansa fysioterapeutin ja hyvinvointivalmentajan ammattitaitoonsa ja rakensi aivan uuden tavan toimia yrittäjänä valmentaen nyt muitakin löytämään antoisamman elämän ja hyvinvoivan yrittäjyyden.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan Maria ohjaa sinua syventämään omaa keho-mieliyhteyttäsi. Huomaat, kuinka voit kuulla kehosi viestit ennen, kuin ne yltyvät kivuiksi. Tunnistat, milloin tarvitset lepoa ja milloin kannattaa toimia ja kuinka voit halutessasi päästä kehon kautta käsiksi myös alitajuntasi viesteihin – kehosi muistaa myös sen, mitä sinä et ehkä muista. Kun kehosi, mielesi ja arkesi ovat tasapainossa, voit tässä ilmaisen tiedon ajassa oppia, tehdä ja luoda ihan mitä tahansa ja millaisen elämän tahansa. Ja nyt on sen askelen aika.

Tutustu Mariaan: Verkkosivut / Facebook / Instagram / maria(at)mariakaunismaki.fi / 050 – 514 7061

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin puheet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.