Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Marina Wallenstjerna oli haaveillut koko aikuisikänsä siitä, että voisi auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Hänen alkuperäinen kymmenvuotinen varastotyöntekijän uransa päätyi oikean käden äkilliseen toimintakyvyttömyyteen. Ainoa vaihtoehto oli koulutautua uudelle alalle. Lopulta hän päätyi taloushallinnon pariin, jossa vaikutti seuraavat kymmenen vuotta. Pohdittuaan tarkkaan, mitä haluaisi elämäänsä, hän päätti vihdoin uskaltaa seurata rohkeasti pohjimmaista kutsumustaan ja kouluttautua haaveilemalleen alalle personal traineriksi.

Marina on elämässään kohdannut monenlaisia vastoinkäymisiä oman terveytensä kanssa, kuten kärsinyt nivelongelmista, autoimmuunisairaudesta johtuvista oireista, leikkausten jälkeisistä haasteista sekä selittämättömistä muista vaivoista.

Vaikeuksista selvitäkseen Marina alkoi hakea tietoa ja osaamista liikunnasta, ravinnosta sekä kokonaisvaltaisesta kehonhuollosta, onnistuen lopulta kuntouttamaan itsensä jälleen toimintakykyiseksi. Tämä valoi uskoa, että syvistäkin vesistä on täysin mahdollista nousta. Tämä kaikki on ollut myös vahvistamassa hänen sisäistä haluaan auttaa myös muita.

Koettelemustensa johdosta Marinan reppuun on tarttunut paljon sellaistakin kokemusperäistä osaamista, joka taatusti hyödyttää monia muitakin ihmisiä. Hän on valtavan kiinnostunut kehittämään itseään edelleen ja hankkimaan lisää asiantuntijuutta eri terveyden osa-alueilta.

Nyt Marina haluaa osoittaa sinulle mahdollisuutesi parempaan elämänlaatuun, sekä auttaa ja tukea sinua oman hyvinvointisi matkalla.

Aina on toivoa!

Miten aloittaa matka kohti uutta elämänvaihetta, jossa olen kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva, energinen ja tyytyväinen itseeni? Useimmat meistä kyllä tietävät, että pitäisi liikkua useammin, levätä riittävästi, syödä terveellisemmin ja niin edelleen. Entä kun loukkaantumisia, sairauksia ja muita ikäviä asioita tulee matkan varrella, kuinka niistä pääsee eteenpäin? Puuttuva palanen onkin usein myötäelämisen, kanssakulkemisen ja tuetuksi tulemisen puute.

Personal trainer Marina Wallenstjerna on itse kohdannut monenlaisia vastoinkäymisiä oman terveytensä kanssa, niin fyysisiä kuin henkisiä, kuten autoimmuunisairaudesta johtuvat erilaiset oireet, leikkaukset ja vanhempien kuolemat. Nämä ovat sellaisia asioita, joita voi olla hankala käsitellä.

TÄYSII 2022 -seminaarin puheessaan Marina avaa tarkemmin yhtä hänen tärkeimmistä oivalluksistaan, että liikkumista kannattaa ylläpitää sellaisilla muodoilla kuin kulloinkin pystyy. Jos jokin juttu ei onnistu, sitten mietitään vaihtoehtoja sen sijasta, ettei tehtäisi mitään. Aina on toivoa!

Tutustu Marinaan: Kotisivut / Facebook / Instagram