Täysii-tiimi ottaa osaa TÄYSII 2018 -seminaarissa puhuneen Olli Lindholmin kuoleman johdosta.

Olli Lindholm oli Yö-yhtyeen laulaja sen perustamisesta vuonna 1981 lähtien. Ajoittain hän toimi myös kitaristina. Menehtyessään Lindholm oli ainoa alkuperäisjäsen Yön kokoonpanossa.

Hän muutti Porista Tampereelle vuonna 1986. Vuonna 2000 hän julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa nimeltään Voima.

Lindholm voitti Iskelmä-Finlandia-palkinnon Tapsan Tahdit -tapahtumassa Nokialla 2008. Vuonna 2015 hän aloitti The Voice of Finlandin tähtivalmentajana.

Olli toimi ajoittain myös lauluntekijänä sillä hän on tehnyt sävellyksiä mm. Appendixille, Yö-yhtyeelle, Pate Mustajärvelle ja Popedalle.

Lindholmista ilmestyi lokakuussa 2017 Arno Kotron kirjoittama ja Docendon kustantama 204-sivuinen kirja Olli – yhden miehen varietee.

Isointa kasvua on hyväksyä tosiasiat

Yli miljoona levyä myynyt ja 6000 keikkaa vetänyt muusikko Olli Lindholm kertoo TÄYSII 2018 -seminaarin puheenvuorossaan minkälaista kasvua 38. vuoden ura muusikkona ja Yö-yhtyeen keulakuvana on vaatinut häneltä. Kuinka täysillä tekeminen on vienyt loppuun, tarjonnut mahdollisuuden pysähtyä ja analysoida sekä lopulta pystyy uusiutumaan ja rauhoittumaan uuden kasvun äärelle. Ja kuinka isointa kasvua on hyväksyä tosiasiat ja tajuta, minne ei enää kannata mennä ja mistä aika on mennyt ohi. Puheessaan hän kertoo oman innostavan kasvutarinansa, jossa osaa näyttelevät huono koulumenestys, isän kapellimestariveljet ja Ollin syntymälahja: melodiamaailma.

Koostekuva TÄYSII 2018 -seminaarin puhujista