Riikka Pajunen on valmentaja ja Montevista-valmennusyrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteen maisteri, Ratkaisukeskeinen valmentaja ja NLP Practitioner. Riikalla on yli 15 vuoden kokemus valmentamisen, HR:n ja rekrytoinnin saralta kansainvälisistä yrityksistä (Accenture, McKinsey&Company, Mercuri Urval, HRM Partners).

Riikka on onnellisen työelämän rakentaja, intohimoinen unelmatyön puolestapuhuja ja innostuva valmentaja. Riikka innostuu yhdessä valmennettaviensa kanssa heidän viedessään oivalluksia työarkeensa. Riikka innostuu, kun vahvuudet ja intohimot tulevat esiin ja tavoitteet kirkastuvat. Kaikesta voi aistia, että Riikka on kutsumustyössään valmentaessaan. Riikka panostaa jokaiseen valmennustilanteeseen kuin se olisi ainoa. Hän on inspiroiva, jämäkkä ja inhimillinen valmentaja.

Oman urakriisinsä kautta, sapattivapaata viettäessään, hän löysi oman elämäntehtävänsä valmentajana. Hän työskenteli vuosia rekrytoijana ja työhyvinvointiasiantuntijana. Riikka tietää, että jokaiselle on olemassa mielekkäitä ja innostavia tehtäviä. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen lahja tässä maailmassa. Tärkeintä on löytää omat vahvuudet ja intohimot, jotta voi kuulla kutsumuksensa. Maailmassa ei ole olemassa toista samanlaista kuin sinä.

Riikan vuonna 2010 perustama valmennusyritys Montevista on mukana luomassa positiivista yrityskulttuuria. Yritys valmentaa esimiehiä ja rakentaa onnellisia työyhteisöjä eri organisaatioissa ympäri Suomen. Työnhakijoiden tukeminen on myös tärkeä osa toimintaa.

Riikan kirja Omaa tehtävää etsimässä – Löydä vahvuutesi ja intohimosi (Otava, Hidasta elämää -sarja, 2019) sisältää 27 työkalua ja kymmeniä tehtäviä. Kirja auttaa löytämään sinulle merkityksellisen työn ja kertoo tosielämän inspiroivia tarinoita, miten erilaisilla tavoilla voi löytää oman ainutlaatuisen tehtävänsä maailmassa. #omaatehtävääetsimässä

Rohkeasti sinä – vahvuudet esiin omannäköisen työelämän luomisessa

Kun tunnistat ja hyödynnät vahvuutesi, elämänilo virtaa vapaasti, uupumus pysyy kaukana ja luot omannäköisen elämän. Riikka sai yli 10 vuotta sitten karvaasti kokea, miltä elämä tuntuu, kun se ei ole vahvuuksien ja intohimojen vaan järkevyyden varaan rakennettu. Vuoden sapattivapaalla tehdyn maailmanympärimatkansa aikana hän oivalsi oman elämäntehtävänsä ja perusti Montevista-valmennusyrityksen. TÄYSII 2019 -seminaarin puheenvuorossaan Riikka herättelee käytännönläheisesti oivaltamaan, miten vahvistat rohkeuttasi luoda omannäköinen elämä, juuri nyt. Riikalta ilmestyi vuonna 2019 oman uran voimakirja: Omaa tehtävää etsimässä – Löydä vahvuutesi ja intohimosi.

Koostekuva TÄYSII 2019 -seminaarin puhujista

Tutustu Riikkaan: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube