Suvi Bowellan on elämäntaidonvalmentaja ja ThetaHealing®-opettaja, jolle rakkaimpia työkaluja ovat läsnäolo ja aito välittäminen.

Suvi on valmistunut elämäntaidon valmentajaksi Marika Borgin Elämäntaidon Valmennusakatemiasta ja ThetaHealing®-opettajaksi menetelmän kehittäjän Vianna Stibalin kursseilta. Suvi on myös Suomen ensimmäinen Clearing Toxic Emotions – tunneterapeutti, sekä Repairing Core Fractures -traumaterapeutti. Hän on opiskellut myös NLP:tä ja hypnoosia sekä osallistunut moniin valmennuksiin Suomessa ja ulkomailla. Paras opettaja on kuitenkin ollut elämä itse; oman henkisen polun kulkeminen ja rakkaiden asiakkaiden kanssa jaetut kasvun ja oivallusten hetket.

Äidin kuolema sysäsi Suvin etsimään vastauksia siihen, kuinka voisimme parhaiten pysyä terveinä ja päästä elämässä eteenpäin. Hän luki valtavan määrän kirjoja, kuunteli tunti toisensa jälkeen koulutusäänitteitä ja kävi lukuisia kursseja liittyen henkiseen kasvuun, paranemiseen, valmentamiseen ja itsensä kehittämiseen. Reiki-kursseja seurasivat Silva-menetelmän kurssit, elämäntaidon valmentajan koulutus, sekä NLP-opinnot. Hän oppi ymmärtämään uskomustemme ja tunteittemme valtavan vaikutuksen elämämme kulkuun, sekä kuinka näitä asioita voi muuttaa parempaan suuntaan.

Suvi on tuonut Suomeen ainutlaatuisen tehokkaan energiahoitomuodon nimeltään ThetaHealing®, jota hän on opettanut jo sadoille ihmisille Suomessa ja Virossa. Rajoittavien uskomusten muuttamisessa menetelmä on vertaansa vailla. ThetaHealingin lisäksi hän on tehnyt Suomessa tunnetuksi tehokasta tunneterapiaa nimeltään Clearing Toxic Emotions, sekä traumojen lempeään itsehoitoon tarkoitettua Repairing Core Fractures -menetelmää.

Suvi tekee työtään intuitiotani kuunnellen ja suurella sydämellä. Maailma on täynnä hienoja itsensä kehittämisen tekniikoita, mutta minulle rakkaimpia työkaluja ovat läsnäolo ja aito välittäminen.

Suvi on kirjoittanut kirjan ”Ihana herkkyys – Rikasta elämää kaikilla aisteilla” (Otava, Hidasta elämää –sarja, 2018), jossa hän muistuttaa, että herkkyys voi olla supervoima.

Ole rehellisesti ja anteeksi pyytelemättä oma itsesi

Suvi Bowellan syntyi poikkeuksellisen herkkänä. Lapsesta saakka hän poti ulkopuolisuuden tunnetta ja koki olevansa erilainen kuin muut. Vuosikausien pyrkimys sopeutua maailmanmenoon ja olla samanlainen kuin muut johti totaaliseen väsähtämiseen ja masennukseen parikymppisenä. Siitä meni vielä kymmenen vuotta ja vaati ison menetyksen, että Suvi alkoi tutustua itseensä ja löysi sellaisten asioiden ja ihmisten pariin, joissa hänen herkkyytensä olikin voimavara. Elämään tuli uutta syvyyttä, iloa ja merkityksellisyyden tunnetta. Tänä päivänä Suvi auttaa muita vapautumaan elämää rajoittavista uskomuksista ja tunteista, jotta jokainen meistä voisi löytää omat uniikit lahjansa ja luoda itselleen sellaisen elämän, jossa on iloa ja vapautta.

Koostekuva TÄYSII 2018 -seminaarin puhujista

Tutustu Suviin: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube