Timo Lampen | Hyvinvointivalmentaja

Miten elää nykyhetken tilassa ja astua rohkeasti tuntemattomaan

Nykyajan ihminen on kovemmassa ja kovemmassa ajatuksien myllytyksessä tässä hektisessä maailmassa. Tämä hektisyys ajaa suurimman osan meistä ihmisistä jatkuvaan stressin tilaan. Kun ymmärtää, että stressin tila on selviytymisen tila ja selviytymisen tilassa elämässä tapahtuvat asiat nähdään uhkina tai ongelmina, on haastavaa nähdä tulevaisuutta mahdollisuutena. Oikeita työkaluja käyttäen jokainen ihminen voi löytää oman voimansa ja palauttaa rauhan ja levon tilan, jossa tulevaisuus näyttää mahdollisuuksista ja tällöin voit astua tuntemattomaan rohkeasti.

TÄYSII 2022 -seminaarin puheessaan hyvinvointivalmentaja Timo Lampen kertoo hänen lyhyen tarinansa, josta saat tietoa siitä miten lähteä palauttamaan meidän ihmisten luonnollinen tila, joka Timon ymmärryksen mukaan on ilon ja rakkauden tila.

Koostekuva TÄYSII 2022 -seminaarin puhujista

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin puheet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.