24.9.2018

Naisen keho luo elämää maapallolle. Uusi ihminen kasvaa ja kehittyy naisen kohdussa ennen syntymäänsä. Naisellinen luominen ei rajoitu ainoastaan fyysisen elämän luomiseen. Nainen on äärettömän voimakas luoja muillakin tasoilla. Luovuus lävistää naiseuden koko olemuksen.

Kohtu luovuuden keskuksena

Kohtu on naisen luovuuden keskus. Siellä saa alkunsa niin uusi ihminen kuin kaikki muukin mitä luomme. Toinen chakramme (energiakeskus) eli tunnekeskuksemme sijaitsee kohdun alueella. Tiedämme kokemuksesta, että naisen tunne-elämä on voimakas, monisävyinen, moniulotteinen ja alati muutoksessa. Se on kuin meri, jota myrsky välillä repii joka suuntaan ja joka välillä on tasaisen tyyni kuin peilin pinta ja kaikkea siltä väliltä.

Luomme tunteilla

Tunteet ovat ihmisen voimakkain luomisen väline. Jos pystyt tuntemaan jonkun tunteen aidosti ja voimakkaasti, luot elämääsi lisää juuri niitä asioita, jotka herättävät sinussa tuon saman tunteen.

Manifestoinnista eli oman elämän luomisesta

Henkisyydestä kiinnostuneiden ihmisten kesken puhutaan paljon siitä, että luomme elämästämme sen mukaista mitä ajattelemme ja mitä puhumme. Tiedostamme, että sitä saamme mitä annamme muille. Käymme kursseja manifestoinnista ja toistamme affirmaatioita (voimaannuttavia vahvistuslauseita). Valitsemme sanamme tarkkaan ja tietoisesti. Tarkistamme, että tekojemme motiivit ovat puhtaat. Pyrimme toimimaan eettisesti oikein ja kaikkien parhaaksi. Oikaisemme alitajuisia uskomuksiamme erilaisista asioista. Silti tuntuu, että se suuri ja odottettu muutos antaa odottaa itseään. Tuntuu kuin suuri lupaus leijuisi ilmassa täyttymättömänä. Milloin se oikein tulee, kun olen jo tehnyt ihan kaiken niin kuin pitää?

Kaikki oikein!

Juuri näin. Tuo kaikki on oikein ja paikkansa pitävää. Mutta on olemassa vielä yksi seikka, joka lävistää kaikki edellä mainitut keinot. Se oikaisee ne samaan linjaan keskenään ja tuo meille halutun ja niin kovasti toivotun lopputuloksen.

Tunne

Kun lisäämme voimakkaan ja aidon tunnekokemuksen edellä mainittuihin keinoihin, niin jo alkaa tapahtua! Kuvittele tilanne, jossa kuumeisesti haluat luoda elämääsi esimerkiksi onnellisen rakkaussuhteen. Teet mielikuvaharjoituksia, toistelet affirmaatioita, olet avoin ja herkkä huomaamaan tarjoutuvia tilaisuuksia, purat vanhoja uskomuksiasi siitä, että et muka ole rakastettava jne. Niin kauan kuin teemme näitä asioita ilman niitä jokaikistä lävistävää tunnetta ihanasta ja toivomastamme rakastettuna olemisen kokemuksesta, lopputulos on sattuman kauppaa.

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.

Tunteet ovat voimakkain luomistyökalumme

Jos todella haluat muuttaa elämässäsi ihan mitä tahansa, keskity tuntemaan aidosti ja voimakkaasti se tunne, jota tavoittelet. Suurin työmaasi on sen tunnetilan luominen ja ylläpitäminen, jonka tavoitteesi saavuttaminen mielestäsi toisi sinulle. Käytä apunasi mitä keinoja tahansa keksit: musiikkia, kuvia, runoja, kirjoja, elokuvia, tuoksuja, kukkia, ystäviä, liikuntaa tms. Toisin sanoen ihan mitä tahansa, mikä auttaa sinua pääsemään toivomaasi tunnetilaan ja pitämään sitä yllä.

Miksi näin?

Kokiessasi tiettyä tunnetta, kaikki olemuksessasi on linjassa tuon tunteen kanssa: ajatuksesi, sanasi, uskomuksesi, tekosi, motiivisi – aivan kaikki. Et mitenkään voi AIDOSTI TUNTEA olevasi pyytettömästi HYVÄKSYTTY ja RAKASTETTU ja samaan aikaan ajatella, puhua, tehdä tai uskoa itsestäsi jotakin muuta.

Miksi haluamme sitä mitä haluamme?

Tavoittelemme elämässämme asioita, jotka tuntuvat hyvältä. Useimmat ihmiset toivovat lisää rahaa. Miksi? Sinänsä raha, joka on pelkkiä paperilappusia, ei ole tavoittelemisen arvoista, mutta rahan avulla voimme kokea miellyttäviä tunteita. Voimme esimerkiksi kokea olevamme turvassa, kun perusturvamme täyttyy tai ostaa erilaisia elämyksiä hemmottelevista lomamatkoista jännittäviin harrastuksiin. Loppujen lopuksi tavoittelemme aina tiettyä tunnetta, joka verhoutuu fyysisen toiveemme muotoon. Tehtävämme on oivaltaa perimmäinen tunne toiveemme takana ja ryhtyä tuntemaan tuota tunnetta.

Olet energialähetin

Me ihmiset olemme energialähettimiä. Vedämme puoleemme sellaisia kokemuksia, jotka aiheuttavat meille lisää sitä tunnetta, jota parhaillaan tunnemme ja säteilemme ulospäin. Elämä vastaa säteilyymme ja peilaa meille takaisin sitä mitä lähetämme.

Ota käyttöön ääretön voimasi

Naisen kyky tuntea voimakkaasti tekee meistä äärettömän voimakkaita luojia. Tämän tiedostettuasi et voi enää koskaan olla uhri. Luot kaiken mitä elämässäsi on omien tunteidesi kautta. Tämä tietoisuus vapauttaa sinut. Tästä eteenpäin tiedät, että voit luoda elämääsi ihan mitä haluat.

Katso myös Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopin tekemä videohaastattelu Tuuliasta.

Artikkelin kirjoittaja Tuulia Helmisola

Tuulia Helmisola on nokialainen diplomi-insinööri, puutarhuri, numerologi, henkinen opettaja, vaurausvalmentaja ja suuren uusperheen äiti. Tuulia rakastaa auttaa ihmisiä onnellisempaan ja yltäkylläisempään elämään ja työskentelee onnellisuuden oppaana henkisen valmennusalan yrityksessään. Tuulian sivut löytyvät osoitteesta www.tuulialaine.com.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

LAHJASI

TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.