20.1.2020

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Raha ja erityisesti toisen menestyminen herättää monissa ihmisissä hankalia tunteita. Ikäänkuin toisen menestys olisi heiltä itseltään pois, mikä ei voisi olla kauempana totuudesta. Päinvastoin. Toisen menestys tarjoaa meille jokaiselle mahdollisuuden yhtyä hänen menestyksen energiaansa iloitsemalla siitä ja vetää näin myös itse menestystä puoleemme. Maailmankaikkeus on rajaton ja me voimme vetää rajattomasti vaurautta puoleemme. Siitä riittää ihan meille kaikille eikä meidän menestyksemme vie keneltäkään muulta mitään pois.

Kateus

Tulee väistämättä mieleen sanonnat “Kateus vie kalatkin vedestä” ja “Kel onni on, se onnen kätkeköön”. Kateuden ilmapiirissä kannattaakin kätkeä onnensa, koska kateuden energia tahrii sen helposti. Erityisesti näin käy siinä tapauksessa, jos ei osaa suojata itseään ja omaa energiaansa. Oma energiansa on hyvä suojata kielteisiltä ja ei-toivotuilta energioilta ja myös puhdistaa se säännöllisesti. Saatamme tiedostamattamme napata ei-toivottuja energioita ympäriltämme tai toisilta ihmisiltä, joten ne on hyvä poistaa päivittäin. Jos sinusta tuntuu, että tarvitset apua näissä asioissa, voit etsiä sopiva henkisen koulutuspaikan, joka tarjoaa koulutusta oman energian suojaamiseen ja puhdistamiseen. Tiedän, että ainakin Tampereelta ja Helsingistä löytyy.

Toivon, että ihmiskunnan tietoisuus kohoaisi jo pian sellaiselle tasolle, ettei kenenkään tarvitsisi enää kätkeä onneaan toisten kateudelta, vaan että kaikki ihmiset voisivat vilpittömästi yhtyä toistensa onneen ja menestykseen. Olemmehan kaikki yhtä. Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Sitä saat mitä annat

Vedät aina puoleesi samanlaista energiaa kuin mitä itse lähetät muille tai ympäristöösi. Se energia, mitä toiselle annat, tulee sinulle takaisin moninkertaisena. Aina. Ja energiaahan on kaikki: tavarat, teot, sanat, ajatukset ja tunteet – siis ihan kaikki. Se, miten reagoit toisen ihmisen hyvään onneen, menestykseen, vaurastumiseen jne. vaikka vain mielessäsi, vaikuttaa teihin molempiin, mutta kaikkein eniten se vaikuttaa sinuun itseesi. Tämä on henkinen laki, joka on voimassa aina ja jota ei voi rikkoa. Maallinen oikeuslaitos ei tätä lakia valvo, mutta maailmankaikkeus on lahjomaton ja oikeudenmukainen tuomari, jolta et pysty pimittämään mitään.

Jokainen hetki on uusi

Voit joka hetki valita uudelleen oman suhtautumisesi asioihin. Jos huomaat, että suhtautumisessasi on korjattavaa, niin sitten vain korjaushommiin. Muutos tulee näkymään hyvinkin nopeasti. Maailmankaikkeus on siitä lempeä, että se ei muistele menneitä. Voit joka hetki luoda oman elämäsi uudelleen.

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.

Muita tekijöitä, jotka estävät tietoista luomista eli manifestointia onnistumasta

1. Puutteeseen keskittyminen ja valittaminen. Se, mihin kiinnität huomiosi, lisääntyy elämässäsi. Eli tästä siis seuraa lisää puutetta ja aiheita valittaa.

2. Varastaminen. Tämä on ehkä vähän yllättävä, mutta kuitenkin tärkeä aihe ottaa tässä yhteydessä esille. Haluan valottaa asiaa siitä näkökulmasta, että varastamisessa asian suuruudella ei ole merkitystä. Henkisestä näkökulmasta ei ole eroa sillä, otatko ilman lupaa toisen kynän vai hänen autonsa. Sama koskee myös yrityksiä. Oletko koskaan ottanut töistä luvatta mukaasi jotain, vaikka vain ihan pientä, pitäen sitä oikeutettuna?

3. Toisen ihmisen tai hänen luomustensa matkiminen tai kopioiminen. Erityisesti siinä tapauksessa, että aiot hyötyä siitä luvatta, jolloin tämän voi luokitella myös varastamiseksi. Matkimalla muita et käytä omaa energiaasi. Me olemme kaikki erilaisia ja meidän on tarkoitus tuoda nimenomaan oma erilaisuutemme hyödyttämään meitä kaikkia. Anna siis oman yksilöllisyytesi loistaa! Tee asioita omalla – ehkä omalaatuisellakin – tavallasi. Joku voi inspiroitua siitä ja löytää sitä kautta jotain arvokasta elämäänsä. Hänen koko elämänsä suunta voi muuttua. Ja silloin sinun myönteinen vaikutuksesi toisen ihmisen elämään palaa sinulle takaisin moninkertaisena. Mikä ihana positiivinen kierre!

4. Täydellisyyden tavoittelu. On hyvä pyrkiä tekemään asiat hyvin, mutta täydellisyyttä tavoitellessa voi käydä niin, että koko asia jää toteutumatta, koska oikeassa elämässä mikään ei koskaan ole täydellistä. Kannattaa vaan ryhtyä tekemään ja parannella tekelettään tarpeen tullen matkan varrella.

5. Motiivi. Mikä on taustalla vaikuttava motiivisi? Tavoitteletko yhteistä hyvää vai ajatko omaa etuasi muiden kustannuksella? Jos tarkoituksesi on jollain tavalla vahingoittaa muita (esim. kosto “Tästä saat, mitäs kohtelit minua huonosti!”), maailmankaikkeus ei tue tavoitteitasi.

6. Lopputulokseen kiinnittyminen. Tämä on tärkeä. Kun tietoisesti luot elämääsi jotakin, päästä irti lopputuloksesta. Usko ja luota. Kun olet oman osasi luomisprosessissa tehnyt, anna asioiden tapahtua luonnollisesti. Hyväksy, että luomasi asia joko tulee sinulle tai sitten ei tule. Ja että se voi tulla myös jossain muussa muodossa ja eri aikaan kuin suunnittelit. Muista kuitenkin olla hereillä ja lukea merkkejä siitä, mitä sinun itsesi tulee tehdä asian toteutumisen eteen.

Näissä saa oikeasti olla tosi tarkkana. Jäin itsekin kiinni monesta mainitsemastani aiheesta tätä kirjoittaessani. Päällisin puolin vaikuttaa ihan päivänselviltä asioilta, mutta arkipäivän tositilanteissa voikin olla, että löydämme itsemme keikkumasta juuri siitä rajalta. Hyvällä ja pahalla on joskus hiuksenhieno ero.

Katso myös Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopin tekemä videohaastattelu Tuuliasta.

Artikkelin kirjoittaja Tuulia Helmisola

Tuulia Helmisola on nokialainen diplomi-insinööri, puutarhuri, numerologi, henkinen opettaja, vaurausvalmentaja ja suuren uusperheen äiti. Tuulia rakastaa auttaa ihmisiä onnellisempaan ja yltäkylläisempään elämään ja työskentelee onnellisuuden oppaana henkisen valmennusalan yrityksessään. Tuulian sivut löytyvät osoitteesta www.tuulialaine.com.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

LAHJASI

TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.