Kyseessä ovat rakkauskortit, jotka auttavat peilaamaan paitsi parisuhteen nykytilaa myös rakkautta ilmiönä. Mistä voimaa rakastamiseen harmaassa arjessa? Näiden korttien avulla se selviää.

Voimaa rakastamiseen parisuhteessa –kortit

Rakkaudesta arjessa

Korttien tarkoitus on pukea sanoiksi rakkautta, sydämessä olevia tunteita. Parisuhde on aina mahdollisuus kokea myös pyyteetöntä rakkautta. Korttien avulla sydäntään voi sanoittaa.

Usein omat ja toisen kiireet vaikuttavat parisuhteen laatuun heikentävästi. Oma elämä sekä itsensä kehittäminen ovat tärkeitä teemoja, mutta on syytä varata hetkiä myös omalle parisuhteelle. Hyvä parisuhde kannattelee.

Korttien taustalla on tunnettu tekijäkaksikko Pequ Nieminen ja Sanna Pihlajaniemi. Nieminen on valmentaja ja Hidasta Elämää -hyvinvointimedian perustaja. Pihlajaniemi on tuottaja ja palvelumuotoilija.

Parisuhteen alkumetreistä sen loppumetreille

Rakkauden voimakortit sopivat sekä rakkauden polun alussa oleville että heille, jotka haluavat uudistaa ja syventää pidempää suhdettaan.

Kortteja voi nostaa yksin tai yhdessä. Kortin ajatuksesta voi keskustella tai itsekseen ollessa kirjoittaa ylös sen, mitä siitä tulee mieleen suhteesta. Kortin voi jättää toisen yöpöydälle – kuin vihjeeksi.

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.

Unohtamisesta ja muistamisesta

Unohdamme vuosien jälkeen, miltä rakkaus voi parhaimmillaan tuntua. Voimaa rakastamiseen parisuhteessa -kortit auttavat muistamaan ja tuntemaan toisen sydämellään, ei vain tottumuksesta.

Rakkaus muuttaa muotoaan vuosien saatossa. Toista ei ehdi huomioida niin kuin aikaisemmin, esimerkiksi kaksistaan ollessa. Nämä kortit voivat sytyttää liekin, mikseivät kokonaisen roihunkin.

Miten paljon sinä uskallat rakastaa?

Tutustu Voimaa rakastamiseen parisuhteessa –korttipakkaan Hidasta elämää –puodissa.

Artikkelin kirjoittaja Tea Holm

Tea Holm on teologi, filosofian tohtori ja vapaa kirjoittaja. Hänellä on tekeillä tietokirja liittyen kuolemanjälkeisen elämän tutkimukseen. Hän on perustanut Kirjailijan Blogin, jossa julkaistaan kirja-arvioita ja jossa eletään kirjailijan elämää.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

LAHJASI

TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.