Petri Hiissa | Renessanssimies

Petri Hiissa on ollut vuodesta 2009 asti intohimoinen startup-yrittäjä ja hän on perustanut tiiminsä kanssa muun muassa Campwire-digituotealustan ja Digivallankumous-sivuston. Työssään hän auttaa asiantuntijoita surffaamaan muutoksen aallonharjalla ja luomaan menestyviä uuden ajan verkkobisneksiä.

Intohimona jatkuva kasvu

Tunnistamme intohimon kun näemme sen. Sen voi nähdä silmien tuikkeena, innostuksena ja rakkauden palona. Intohimo on kuitenkin paljon muutakin. Se on uhrautumista tärkeiden asioiden puolesta. Intohimoinen elämä ei ole aina helppoa, mukavaa ja vaivatonta, mutta vastaavasti intohimo kantaa vaikeiden aikojen yli. TÄYSII 2017 -seminaarin puheenvuorossaan Campwiren perustaja ja lifestyle-yrittäjä Petri Hiissa kertoo millaista elämämme voi olla kun intohimona on jatkuva kasvaminen. Petrin puhe haastaa sinut henkilökohtaiseen kehittymiseen, jotta voisit elää täydempää elämää palvelemalla paremmin itseäsi ja muita.

Olet toivonut elämääsi lisää sitä kipinää, joka saa sinut innostumaan elämästä joka päivä yhä uudelleen.

Muuta maailmaa ainutlaatuisuutesi avulla

“Maailman nopea muutos luo mahdollisuuksia niille, jotka opettelevat surffaamaan muutoksen aallonharjalla,” toteaa Petri Hiissa.

“Elämme uutta renessanssia ja me suomalaiset olemme ison haasteen edessä. Tarvitsemme rohkeaa uteliaisuutta, nopeaa oppimista ja asioiden yhdistämistä ennakkoluulottomasti.

Tarvitsemme renessanssimiehiä ja -naisia. Moniosaajia, jotka haastavat nykyiset mallit ja uudelleenmäärittelevät sen, mikä on mahdollista. Internet on tarjonnut maailman muuttamisen ja vaikuttamisen työkalut ulottuvillemme.”

Startup-yrittäjä Petri Hiissa on tutkinut vuosien ajan, mitä voimme oppia tieteen ja taiteen yhdistäneiltä renessanssimiehiltä, kuten Leonardo da Vincilta, Steve Jobsilta ja Elon Muskilta.

TÄYSII 2016 -seminaarin puheenvuorossaan Petri kertoo innostavaan tapaansa, miten sinä voit valjastaa muutoksen voimat käyttöösi ja ottaa oman potentiaalisi paremmin käyttöön. Luvassa on puhe, joka saa sinut haastamaan kuvitellut rajasi ja uskomaan, että voit todella muuttaa maailmaa!

Saavuta unelmasi elämällä ajatuksesi tietoisesti todeksi!

Unelmat toteutuvat kun elät ajatuksiasi tietoisesti todeksi. Koetko, että haluaisit luoda maailmaan merkityksellisiä asioita, mutta ajattelusi jarruttaa sinua? TÄYSII 2015 -puheenvuorossaan Petri tulee kertomaan tietoisesta todellisuuden luomisesta. Ulkoinen todellisuus tottelee sisäisestä todellisuutta, vaikka sinusta näyttäisikin, että asia olisi juuri päinvastoin. Jos haluat toteuttaa unelmiasi tietoisesti, niin haluat kuulla mitä Petrillä on sanottavana TÄYSII 2015 -seminaarissa!

Vapaudu täydellisyyden tavoittelun ansasta tietoisen läsnäolon avulla

TÄYSII 2014 -seminaarin puheenvuorossaan Petri Hiissa tulee kertomaan mikä on ollut hänen suurin haasteensa merkityksellisen tuottavuuden tiellä ja kuinka tietoinen läsnäolo on ollut avainasemassa tämän haasteen selättämisessä.

TÄYSII 2013

TÄYSII 2012

Campwiren internetsivut

Digivallankumouksen internetsivut

Täydellisen haasteen kotisivut