Petri Hiissa | Verkkovalmennusyrittäjä

Petri Hiissa on ollut vuodesta 2009 asti intohimoinen startup-yrittäjä ja hän on perustanut tiiminsä kanssa muun muassa Campwire-digituotealustan ja Digivallankumous-sivuston. Työssään hän auttaa asiantuntijoita surffaamaan muutoksen aallonharjalla ja luomaan menestyviä uuden ajan verkkobisneksiä.

Toteuta rohkeasti näkyäsi – ota ensimmäinen askel ennen kuin olet valmis

Sydän on rohkea ja mieli on pelkuri. Kun sydämesi haluaisi jo edetä ja mielesi haluaa edelleen varmistella, syntyy sisäinen ristiriita, joka voi kampittaa unelmiesi toteutumisen jos et ole valppaana. Kun opit luottamaan siihen, mistä sinulla on aavistus sisäisesti ja mitä et näe vielä ulkoisesti, voit ottaa rohkeita askelia ja huomata samalla huikean polun avautuvan edessäsi. TÄYSII 2019 -seminaarin puheenvuorossaan Petri Hiissa kertoo miten voit valloittaa mielesi rakentamat vuoret, vaikka niiden majesteettinen suuruus pitelisi sinua aloittamasta matkaa kohti visiotasi. Saat rohkaisua ja konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit muuttaa ajatusmallisi ja sisäisen puheesi sellaisiksi, että pian saat aikaan niitä asioita, joita todella haluat toteuttaa. Petri Hiissa on ollut vuodesta 2009 asti intohimoinen startup-yrittäjä ja hän on perustanut tiiminsä kanssa muun muassa Campwire-digituotealustan ja Digivallankumous-sivuston. Työssään hän auttaa asiantuntijoita surffaamaan muutoksen aallonharjalla ja luomaan menestyviä uuden ajan verkkobisneksiä. Petri Hiissalta on myös julkaistu Täydellinen kirja, joka käsittelee päästämistä irti täydellisyyden tavoittelusta.

Koostekuva TÄYSII 2019 -seminaarin puhujista

Intohimona jatkuva kasvu

Tunnistamme intohimon kun näemme sen. Sen voi nähdä silmien tuikkeena, innostuksena ja rakkauden palona. Intohimo on kuitenkin paljon muutakin. Se on uhrautumista tärkeiden asioiden puolesta. Intohimoinen elämä ei ole aina helppoa, mukavaa ja vaivatonta, mutta vastaavasti intohimo kantaa vaikeiden aikojen yli. TÄYSII 2017 -seminaarin puheenvuorossaan Campwiren perustaja ja lifestyle-yrittäjä Petri Hiissa kertoo millaista elämämme voi olla kun intohimona on jatkuva kasvaminen. Petrin puhe haastaa sinut henkilökohtaiseen kehittymiseen, jotta voisit elää täydempää elämää palvelemalla paremmin itseäsi ja muita.

Koostekuva TÄYSII 2017 -seminaarin puhujista

Muuta maailmaa ainutlaatuisuutesi avulla

Maailman nopea muutos luo mahdollisuuksia niille, jotka opettelevat surffaamaan muutoksen aallonharjalla. Elämme uutta renessanssia ja me suomalaiset olemme ison haasteen edessä. Tarvitsemme rohkeaa uteliaisuutta, nopeaa oppimista ja asioiden yhdistämistä ennakkoluulottomasti. Tarvitsemme renessanssimiehiä ja -naisia. Moniosaajia, jotka haastavat nykyiset mallit ja uudelleenmäärittelevät sen, mikä on mahdollista. Internet on tarjonnut maailman muuttamisen ja vaikuttamisen työkalut ulottuvillemme. Startup-yrittäjä Petri Hiissa on tutkinut vuosien ajan, mitä voimme oppia tieteen ja taiteen yhdistäneiltä renessanssimiehiltä, kuten Leonardo da Vincilta, Steve Jobsilta ja Elon Muskilta. TÄYSII 2016 -seminaarin puheenvuorossaan Petri kertoo innostavaan tapaansa, miten sinä voit valjastaa muutoksen voimat käyttöösi ja ottaa oman potentiaalisi paremmin käyttöön. Luvassa on puhe, joka saa sinut haastamaan kuvitellut rajasi ja uskomaan, että voit todella muuttaa maailmaa!

Koostekuva TÄYSII 2016 -seminaarin puhujista

Saavuta unelmasi elämällä ajatuksesi tietoisesti todeksi!

Unelmat toteutuvat kun elät ajatuksiasi tietoisesti todeksi. Koetko, että haluaisit luoda maailmaan merkityksellisiä asioita, mutta ajattelusi jarruttaa sinua? TÄYSII 2015 -puheenvuorossaan Petri tulee kertomaan tietoisesta todellisuuden luomisesta. Ulkoinen todellisuus tottelee sisäisestä todellisuutta, vaikka sinusta näyttäisikin, että asia olisi juuri päinvastoin. Jos haluat toteuttaa unelmiasi tietoisesti, niin haluat katsoa mitä Petrillä on sanottavana TÄYSII 2015 -seminaarin puheenvuorossaan!

Koostekuva TÄYSII 2015 -seminaarin puhujista

Vapaudu täydellisyyden tavoittelun ansasta tietoisen läsnäolon avulla

TÄYSII 2014 -seminaarin puheenvuorossaan Petri Hiissa tulee kertomaan mikä on ollut hänen suurin haasteensa merkityksellisen tuottavuuden tiellä ja kuinka tietoinen läsnäolo on ollut avainasemassa tämän haasteen selättämisessä.

Voit katsoa Petrin TÄYSII 2013 -seminaarin puheenvuoron veloituksetta Campwirestä tämän linkin kautta.

Voit katsoa Petrin TÄYSII 2012 -seminaarin puheenvuoron veloituksetta Campwirestä tämän linkin kautta.

Tutustu Petriin: Kotisivut / Instagram / Twitter