Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Olen huomannut, että ihmiset sallivat itsensä haluta monenlaista muuta hyvää, mutta rahaan liittyen ollaan varovaisempia ja jotenkin häveliäitä. Muista unelmista uskalletaan puhua ääneen. Toivotaan unelmalomaa etelässä ja lopulta varataankin se. Tai unelmoidaan uudesta sohvasta ja hankitaan se. Tai uusi kampaus. Tai parempi kunto. Toiveiden ja unelmien eteen ollaan valmiita tekemään se, mitä toiveen toteutuminen vaatii. Rahan suhteen vaikuttaa siltä, että kyllä sitä halutaan ja toivotaan, mutta vastaava into ja suunnitelmallisuus toiveen toteuttamiseksi puuttuu. Tuntuu kuin siihen liittyen kaikki voima valuisi jalkoja pitkin alas maahan. Ajatellaan, että ”En pysty, enkä osaa.” Tämä ei ole totta. Haluankin rohkaista sinua sallimaan itsellesi intohimoinen suhde rahaan.

Rahasta puhuminen on edelleen tabu

Jos pystyt järjestämään elämääsi muita asioita, joista unelmoit, miksi et pystyisi kohottamaan omaa rahan ansaitsemisesi tasoa? Eikö olekin erikoista? Taustalla on syvällä alitajunnassa oleva ohjelmointi, joka käynnistyy itsekseen ja ohjaa meitä kuin autopilotti. Tuntuu, ettei rahan haluamisesta ole soveliasta puhua kuin puolileikillään ja sivulauseessa. On jotenkin itsekästä, likaista ja rahvaanomaista haluta enemmän rahaa. Rahaan liittyy paljon rajoituksia ihmisten ajatuksissa ja tunteissa.

Rahalla ei ole meihin nähden mitään suhdetta. Se ei mieti, että ”Tuo on niin hyvä tyyppi, että menenpä hänen luokseen oikein kasapäin ja kaveriporukalla.” Ei. Eikä raha myöskään mieti ilkeistä ihmisistä, että ”Tuon luo en todellakaan mene, kun hän on aina niin epäystävällinen ja muutenkin itsekäs.” Suhde rahaan muodostuu yksipuolisesti ja ainoastaan meidän ihmisten – sinun ja minun – ajatuksissa ja tunteissa. Ja juuri siksi meillä jokaisella on mahdollisuus muuttaa suhtautumistamme rahaan. Miksi pitäisi? Siksi, että meidän suhtautumisemme rahaan määrää sen, että tuleeko raha luoksemme vai ei.

Tässä toimii vastaavuuden laki. Kaikki maailmankaikkeudessa on energiaa. Ihan kaikki. Osa on vähän tiivimmässä muodossa (kiinteä materia), osa taas on hyvinkin harvaa (esim. ajatukset, tunteet). Ja kaikki energia värähtelee tietyllä taajuudella. Viritä itsesi vaurauden värähteelle ja raha alkaa virrata luoksesi. Vedät sitä puoleesi kuin magneetti. Ei mahda mitään. Mutta ennen kuin näin voi tapahtua, sinun tulee muuttaa energeettistä suhdettasi rahaan. Ennen kuin mikään asia voi ilmentyä sinun fyysisessä todellisuudessasi, sinun on luotava siihen suhde energiatasolla. Sen jälkeen tuo asia voi ilmetä elämässäsi ja siinä muodossa minkälaisen suhteen olet siihen energeettisesti muodostanut. Jos nykyinen suhteesi rahaan heijastelee puutetta, voit olla varma että raha ei tule virtaamaan elämääsi. Tai jos tulee, niin se virtaa siitä saman tien poiskin yllättävinä kuluina tai muulla tavalla.

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.

Salli itsellesi intohimoinen suhde rahaan

Eli jos todella haluat vaurautta elämääsi, muuta ensin energeettinen suhteesi rahaan vastaamaan yltäkylläisyyden ja vaurauden värähdettä. Putsaa alitajuiset käsityksesi rahasta ja vauraudesta – mukaan lukien se, mitä omaksuit vanhemmiltasi liittyen rahaan. Miten vanhempasi suhtautuivat rahaan? Elivätkö he yltäkylläisyyden ja kiitollisuuden tilasta käsin vai leimasiko suhdetta rahaan puute, ahdistus ja kamppailu?

Tule tietoiseksi omista käsityksistäsi ja uskomuksistasi ja muuta ne vastaamaan vaurauden energiaa: kiitollisuutta, luottamusta, rakkautta, iloa, itsensä rakastamista, antamista, yltäkylläisyyttä ja arvostusta kaikkea sitä kohtaan mitä sinulla jo nyt on. Puutteen ja niukkuuden tilasta käsin et pysty luomaan vaurautta elämääsi. Sinun on muutettava ensin oma näkökulmasi ja se, mitä tunnet. Keskity tuntemaan rakkautta, iloa, turvaa ja yltäkylläisyyttä aina ja kaikkialla. Etsi todisteita yltäkylläisyydestä ympäriltäsi. Niitä on paljon! Suhtaudu rahaan, vaurauteen ja runsauteen intohimoisesti. Ei se ole itsekästä. Se kaikki ihanuus kuuluu sinulle. Mitä luulet, pystytkö paremmin auttamaan muita ihmisiä köyhänä vai rikkaana?

On syntymäoikeutesi nauttia elämästä ja sen yltäkylläisyydestä. Luonto on täynnä yltäkylläisyyttä ja ihminen on osa luontoa. Katso vaikka kuinka paljon on lehtiä puissa ja pensaissa, ruohonkorsia nurmikolla, lumihiutaleita hangessa, sadepisaroita sateella, ilmaa hengittää, vettä järvessä ja maata jalkojen alla. Luonto ei toden totta pihistele. Luonnossa kaikki virtaa. Jos tuon virran yrittää pysäyttää, jotain menee pilalle. Seisova vesi samenee ja alkaa haista. Yhtä lailla vaurauden tulee virrata. Ota vauraus vastaan, käytä sitä omaksi ja muiden iloksi ja hyödyksi, jaa sitä muille ja anna vaurauden kiertää.

Viisas sijoittaa rahaa kasvamaan ja ylläpitää puskurirahastoa tasaamassa energian aaltoliikettä. Kaikki elämässä noudattaa aaltoliikettä. On aallonharjoja ja –pohjia. Raha ei tee poikkeusta. Joten aallonpohjiinkin on viisasta varautua.

Katso myös Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopin tekemä videohaastattelu Tuuliasta.

Artikkelin kirjoittaja Tuulia Helmisola

Tuulia Helmisola on nokialainen diplomi-insinööri, puutarhuri, numerologi, henkinen opettaja, vaurausvalmentaja ja suuren uusperheen äiti. Tuulia rakastaa auttaa ihmisiä onnellisempaan ja yltäkylläisempään elämään ja työskentelee onnellisuuden oppaana henkisen valmennusalan yrityksessään. Tuulian sivut löytyvät osoitteesta www.tuulialaine.com.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

LAHJASI

TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.