Laulaja ja lauluntekijä Mikko Harju elää unelmaansa. Hän haaveili artistin urasta jo lapsesta saakka ja osasi hyräillä ennen kuin oppi puhumaan. Yläasteikäisenä Mikko soitti klarinettia musiikkiopistossa, mutta koska se ei tuntunut omalta, hän vaihtoi bändiin laulajaksi. Hän on koulutukseltaan sähkömies, mutta työskentelee täyspäiväisesti muusikkona. Hän haluaa kannustaa myös muita tavoittelemaan unelmiaan.

Mikko aloitti muusikon uransa valmistuttuaan sähkömieheksi, muutettuaan Helsinkiin ja ostettuaan ensimmäisen oman kitaransa. Hän aloitti julkaisemalla musiikkiaan omakustanteisesti. Hänen hittibiisinsä ”Mä olen tässä”, joka syntyi pohdinnasta mitä rakkaus merkitsee nykyaikana, toi hänelle levytyssopimuksen nousemalla Spotifyn 50 kuunnelluimman kappaleen listalle. Kappaletta kuunneltiin Spotifyssa yli 1,5 miljoonaa kertaa, ennen kuin Mikko teki levytyssopimuksen. Tämän jälkeen kappale on ylittänyt platinalevyn rajan yli neljän miljoonan kuuntelukerrallaan.

Mikon esikoisalbumi ”Sinä olet elämä” julkaistiin 2018. Hänet tunnetaan myös singleistään ”Taivas ei oo rajana”, joka on ylittänyt platinalevyn rajan, ja ”Sinä riität”, joka on ylittänyt kuuntelukerroillaan kultalevyyn. Vuonna 2018 Iskelmä-gaalassa Mikko palkittiin vuoden tulokkaana.

Julkisuuden ja suosion myötä Mikko osaa arvostaa aiempaa enemmän läheisten ihmisten kanssa vietettyä aikaa ja hyvän olon säilyttämistä hektisyyden keskelläkin. Hän on kiitollinen siitä, että saa tehdä sitä, mikä on hänelle tärkeintä, omaa juttuaan ja että ihmiset tulevat keikoille.

Mikon kappaleet ovat positiivisia ja kannustavia. Hän haluaa tehdä merkityksellisiä sanoituksia ja musiikkia, joilla valaa ihmisiin uskoa ja toivoa, sekä laulaa vapauden, rajattomuuden ja rakkauden sanomaa. Hänelle on erityisen palkitsevaa, kun ihmiset tulevat kertomaa, kuinka ovat saaneet Mikon kappaleista tukea vaikeassa elämäntilanteessa.

Mikko kuuluu Harjun veljessarjaan. Hänen isoveljensä toimivat valmentajina hyvinvointialalla. Hän on saanut heiltä neuvoja, näkökulmia ja sparrausta omalla polullaan. Isoimpia oivalluksia on ollut ymmärrys, että joistain asioista voi päästää irti ja se auttaa eteenpäin menemisessä.

Laulaja Mikko Harju on esiintynyt Täysii-seminaareissa vuosina 2012-2016 yhdessä veljensä beatboxaaja Frans Harjun kanssa.

Hänen veljensä ratkaisuvalmentaja Heikki Harju on ollut puhumassa TÄYSII 2014, TÄYSII 2015 sekä TÄYSII 2018 -seminaareissa.

Tutustu Mikkoon: Kotisivut / Facebook / Instagram / Twitter / YouTube