14.10.2019

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Puhuessani onnellisuuden lisäämisestä, kuulen usein kommentteja siitä, että eihän elämä voi olla jatkuvaa ja suoraviivaista onnellisuuden kasvua. Totta. Ei voikaan. Elämä ei ole pitkällä aikavälillä suoraviivaista vaan aaltomaista. Lyhyen aikavälin tarkastelussa elämä saattaa näyttää suoralta, mutta se on hetkellistä. Kaikki elämässä aaltoilee, kuten luonnossakin. Elämällä on rytmi. Luonnolla on rytmi. Yö ja päivä, vuodenajat, vuorovesi, kuunkierto, elämä ja kuolema, ilo ja suru…

Aaltoilu = Elämä

Tunteemme ja olotilamme myös aaltoilevat ylös ja alas. Se on normaalia ja kuuluu elämän luonteeseen, kuten hengitys. Siinä vaiheessa, kun aaltoilu loppuu, loppuu myös elämä. Joten eiköhän hyväksytä omien tunnetilojemme vaihtelu osaksi normaalia ja luonnollista elämää?

Aaltoilun eri tasoja

Nyt kun tämä perusasia on hyväksytty, voidaan keskittyä lisäämään onnellisuutta. Voimme nostaa luonnollisen tunteiden aaltoilun korkeammalle tasolle. Jos tunnetilamme vaihtelee normaalisti esim. vihan, surun, tylsistymisen ja apatian välillä eli pääasiassa ikävien tunteiden alueella, voimme nostaa onnellisuuden tasoamme niin, että tunnemme välillä myös mukavia tunteita, kuten iloa, innostusta, rakkautta ja onnellisuutta. Tai parhaassa tapauksessa siirrämme tunteiden aaltoilun kokonaan mukavien tunteiden puolelle: tunnemme aina enemmän tai vähemmän iloa, innostusta, rakkautta, onnellisuutta jne. Tämä viimeksi mainittu vaatii henkisesti todella vahvaa kasvua.

”Voimme itse vaikuttaa siihen, millä tasolla tunnetilamme vaihtelevat.”

Miten onnellisuutta voi lisätä?

Omaa onnellisuuden tasoaan voi nostaa samoilla tekniikoilla kuin muutenkin luodaan eli manifestoidaan omaa elämää halutunlaiseksi. Manifestoinnissa samat säännöt pätevät aina. Sillä ei ole väliä haluatko luoda elämääsi lisää rakkautta, rahaa, terveyttä, onnellisuutta, unelmatyön, auton, asunnon tai jotain muuta.

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.

Manifestoinnin periaatteita

Kokoa näistä itsellesi päivittäinen rutiini:

Keskity siihen mitä haluat saada.

Kuvittele toivomasi asia yksityiskohtaisesti mielessäsi tai keskity siihen tunteen olemukseen, jonka kuvittelet toivomasi asian tuovan sinulle. Voit yhdistää tunteeseen myös symbolisen kuvan, jos se auttaa sinua keskittymään. Jos haluat tuntea enemmän onnellisuutta, etsi ympäriltäsi todisteita onnellisuudestasi juuri tällä hetkellä ja ala tuntea onnellisuutta niistä jo nyt. Keskity nykyisiin onnellisuuden aiheisiisi ja tulet saamaan elämääsi lisää aiheita olla onnellinen.

Ole tarkka yksityiskohdista.

Jos tiedät tarkalleen mitä haluat, ole niin yksityiskohtainen kuin pystyt keskittyessäsi toiveeseesi. Miltä se näyttää, tuntuu, tuoksuu, kuulostaa, maistuu? Onko siinä teknisiä tai muita sinulle tärkeitä yksityiskohtia tai ominaisuuksia?

Rakastu toivomaasi lopputulokseen.

Vaali toiveestasi vain ihania ajatuksia ja tunteita; sellaisia, jotka kohottavat mieltäsi. Älä suostu ajattelemaan, tuntemaan tai puhumaan siitä mitään ikävää. Ihan kuin olisit vastarakastunut ja näet koko yhteisen tulevaisuutenne vaaleanpunaisten lasien läpi. Vaali onnellisuuskuplaasi äläkä anna kenenkään puhkaista sitä. Jos mieleesi nousee kielteisiä ajatuksia ja tunteita, kohtaa ja käsittele ne.

Usko, että voit saada sen.

Anna tuon uskon lävistää koko olemuksesi. Jos huomaat itsessäsi epäuskoa, ota selvää mistä se johtuu ja muuta se. Tämä uskoa nakertava asia piileskelee usein alitajunnassasi ja saattaa vaatia meditaatiota tai muita työkaluja, joilla pääset muuttaamaan alitajuisia uskomuksiasi.

Näe, koe ja TUNNE, että olet jo saavuttanut haluamasi.

Käytä mielikuvistustasi ja kuvittele jo saavuttaneesi tavoitteesi. Näe, koe ja ennenkaikkea TUNNE mielessäsi miltä sinusta tuntuu, kun olet saavuttanut toiveesi. Olet saanut sen jo. Se on nyt totta. Marinoi itsesi tuossa ihanassa tunteessa ja anna tunteen imeytyä joka soluusi.

Tee se, mitä tavoitteesi saavuttamiseen vaaditaan.

Tämä tarkoittaa siis ihan konkreettista toimintaa! Kun työ on tehty ensin energiatasolla, sinun tulee sen jälkeen toimia materiaalisella tasolla. Joudut todennäköisesti tekemään muutoksia elämässäsi ja muuttamaan olosuhteitasi. Oletko valmis siihen? Kuuntele intuitioitasi mihin se sinua johdattaa. Mitä ajatuksia tai ideoita pälkähtää päähäsi? Toimi niiden ohjauksessa, vaikka et heti käsittäisi, että miksi ihmeessä pitäisi toimia näin. Konkreettinen toiminta tavoitteesi saavuttamiseksi saattaa vaatia sinulta ponnisteluja. Kuinka sitoutunut olet saavuttamaan haluamasi?

Päästä irti lopputuloksesta ja anna asioiden tapahtua.

Hyväksy se tosiasia, että toivomasi asia joko tulee sinulle tai sitten ei tule. Se voi tulla eri aikaan kuin haluaisit tai se voi tulla eri muodossa kuin haluaisit. Nämä ovat asioita, joista sinun tulee päästää irti, jotta luomistyö voi tapahtua. Tee oma osasi ja luota siihen, että yläkerta hoitaa omansa.

Elämällä on toiveisiimme kolme vastausvaihtoehtoa

1. Kyllä

2. Ei vielä

3. Rakastan sinua liikaa antaakseni toivomasi sinulle

”On aivan varmaa, että Elämä haluaa sinun olevan onnellinen. Onnellisia manifestointihetkiä sinulle!”

Katso myös Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopin tekemä videohaastattelu Tuuliasta.

Artikkelin kirjoittaja Tuulia Helmisola

Tuulia Helmisola on nokialainen diplomi-insinööri, puutarhuri, numerologi, henkinen opettaja, vaurausvalmentaja ja suuren uusperheen äiti. Tuulia rakastaa auttaa ihmisiä onnellisempaan ja yltäkylläisempään elämään ja työskentelee onnellisuuden oppaana henkisen valmennusalan yrityksessään. Tuulian sivut löytyvät osoitteesta www.tuulialaine.com.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

LAHJASI

TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.