Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Sanna Wikström on hyvinvointiluennoitsija, kirjailija, mediaosaaja ja Hidasta elämää –sivuston perustaja. Hän on taustaltaan suomen kielen maisteri ja printtilehtien päätoimittaja. Tätä osaamista hän on hyödyntänyt viime vuosien aikana Hidasta elämää -sivustolla.

Äitiyslomalta töihin palattuaan Sannalle tarjottiin ylennystä ja lehtikustantamon liiketoimintajohtajan titteliä. Tarjous ahdisti häntä. Jo äitiyslomalla oli tapahtunut muutos, että paluu loputtoman pitkiin päiviin ja palavereissa juoksemiseen ei enää kutsunut. Valinnan tekeminen oli hyvin ristiriitaista, sillä Sanna nautti työstään. Hän on aina ollut herkästi innostuva ja nauttinut työn touhusta, titteleillä ei ollut niin väliä. Yhden yön miettimisellä hän kieltäytyi tarjotusta ylennyksestä ja ryhtyi yrittäjäksi.

Samaan aikaan Sanna kiinnostui henkisestä hyvinvoinnista, vuorovaikutustaidoista ja hidastamis-ajattelusta. Yhdessä silloisen puolison kanssa syntyi Hidasta elämää –sivusto, joka löysi nopeasti yleisönsä.

Sanna rakastaa sisältöjen tuottamista – kirjoittamista ja visuaalista kauneutta. Hidasta elämää –sivuston rinnalle syntyikin myös kirjasarja, jossa on kauniisti paketoituna sitä samaa iloa, valoa, viisautta ja inspiraatiota, jota Hidasta elämää –sivustolla on jaettu jo vuodesta 2010 saakka.

Sanna kouluttaa ja luennoi henkisestä hyvinvoinnista. Hän järjestää kaikille avoimia verkkokursseja noin kuusi kertaa vuodessa mm. aiheista oman elämän löytäminen, stressinhallinta ja unelmien toteuttaminen.

Sanna on myös itse kirjoittanut useita kirjoja mm. suositut ”Unelmakarttakirja – Sydän löytää tien” (Otava, Hidasta elämää –sarja, 2017), joka herättelee uskallusta omien unelmien äärelle, poistaa esteitä unelmien toteuttamisen tieltä sekä lisää luovuutta ja mielikuvitusta, ja ”Hyvän elämän reseptit – Oivalluksia arjen keskelle” (Otava, Hidasta elämää –sarja, 2016) joka auttaa suhtautumaan lempeästi itseen, muihin ja omaan elämään.

Tunnetaitojen merkitys yhteyden luomisessa

Tunteet ovat tarinaa menneisyydestämme ja meistä itsestämme. Kun opimme tunnistamaan tunteitamme, opimme uusia asioita itsestämme.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan Hidasta elämää -median perustaja Sanna Wikström toteaa, että kun tiedämme, mitä tunnemme ja mitä tunteet meille kertovat, on helpompi luoda yhteys myös muihin ihmisiin – olla osa jaettua ihmisyyttä.

Hidasta elämää sai alkunsa Facebookista vuonna 2007. Tällä hetkellä Facebook-sivusta on tykännyt yli 201 000 oman elämänrytmin etsijää, Instagramissa on yli 224 000 fiilistelijää ja sivustolla vierailee keskimäärin 150 000 eri lukijaa viikossa. Hidasta elämää -sivusto on omalta osaltaan mahdollistamassa sitä, että kokonaisvaltainen – ja etenkin henkinen – hyvinvointi lisääntyy Suomessa.

Löydä intohimoinen suhde elämään

Hidasta elämää -sivuston perustaja Sanna Wikström käy läpi oman polkunsa elämää suorittavasta “hyvästä ihmisestä” oman elämän intohimoiseksi seikkailijaksi: Kuinka seurata omaa sydäntään? TÄYSII 2017 -seminaarin puheessaan Sanna pohtii, kuinka löytää elämästä se kipinä, joka saa innostumaan elämästä joka päivä yhä uudelleen? Hidasta elämää sai alkunsa Facebookista vuonna 2007. Tällä hetkellä Facebook-sivusta on tykännyt yli 201 000 oman elämänrytmin etsijää, Instagramissa on yli 224 000 fiilistelijää ja sivustolla vierailee keskimäärin 150 000 eri lukijaa viikossa. Hidasta elämää -sivusto on omalta osaltaan mahdollistamassa sitä, että kokonaisvaltainen – ja etenkin henkinen – hyvinvointi lisääntyy Suomessa.

Koostekuva TÄYSII 2017 -seminaarin puhujista

Kuinka kohdata muutokset, joita ei ole suunnitellut?

Suomen suosituimman henkisen hyvinvoinnin kanavan, Hidasta elämää -sivuston, perustaja Sanna Wikström käy TÄYSII 2016 -seminaarin puheessaan läpi kontrollin vaikutusta kokemukseen elämästä: Miten suunnittelemattomia muutoksia voi oppia kohtaamaan?

Koostekuva TÄYSII 2016 -seminaarin puhujista

Uskomukset unelmaelämän esteenä – välineitä uskomusten havaitsemiseen ja purkamiseen

Puheessaan Hidasta elämää -sivuston perustaja ja kouluttaja Sanna Wikström antaa vinkkejä, miten omia uskomuksia voi tunnistaa ja kuinka niitä voi purkaa. Hidasta elämää –nettisivuston syntyhistorian kautta Sanna käy TÄYSII 2015 -seminaarin puheessaan läpi, kuinka omien uskomusten tunnistaminen ja purkaminen ovat mahdollistaneet Suomen suosituimman hyvinvointiyhteisön synnyn.

Koostekuva TÄYSII 2015 -seminaarin puhujista

Nytku on uusi sitku – mielikuvaelämän tavoittelusta läsnäolon kokemukseen arjessa

TÄYSII 2014 -seminaarin puheessaan Hidasta elämää -sivuston perustaja ja stressinhallintakouluttaja Sanna Wikström kertoo, kuinka mieli huijaa meitä jumaloimaan tulevaisuutta täyttymyksellisenä, ja miten arjen pienet teot auttavat olemaan läsnä ja kokemaan jokaisen hetken merkityksellisenä ja arvokkaana, täytenä.

Koostekuva TÄYSII 2014 -seminaarin puhujista

Tutustu Sannaan: Kotisivut / Facebook / Instagram