Cristina Andersson on kokenut ja palkittu oppimisen ja valmentamisen osaaja ja asiantuntija. Hän on voittamisvalmentaja, visionääri ja innostaja, todellinen renessanssinainen, joka on perehtynyt aiheeseensa monitahoisesti mm. jääkiekon, klassisen laulun, keksimisen ja yhteiskunnallisen pohdinnan kautta. Hän on opettaja, kouluttaja ja yritysjohdon konsultti sekä kansainvälisen digisosiaalisen verkostoitumisen edelläkävijä. Cristina on aktiivinen bloggaaja ja hänen kirjalliseen tuotantoonsa kuuluu mm. valmentautumisopas The Winning Helix, suom. Voittava kierre (WSOY), runokirja Blå Stunder (toim. Runomaraton) ja BohoBusiness (Talentum).

Cristina on myös erikoistunut energiaa mobilisoivaan voittamisvalmentamiseen, energioiden johtamiseen ja tunnelman luomiseen. Voittava ihminen, tiimi tai organisaatio ei aina tarvitse huippusuoritusta voittaakseen. Energioiden yhteensovittaminen tehtävien kanssa riittää. Näin vähennetään uupumusta ja lisätään työn ja saavuttamisen iloa. Cristina on hakenut ymmärrystä energioista mm. Pranic Healing koulutuksesta.

Cristina Anderssonin kirja “Voittava Kierre” (WSOY 2008) käsittelee toiminnan ja oppimisen yhdistävää prosessia, voittamista ja energian mobilisoimista. Kirjassa valotetaan miten oppimisen ja toiminnan tuloksia voidaan parantaa voittavalla asenteella sekä intensiivisellä toiminnan ja oppimisen yhdistävällä prosessilla. Lisäksi kirjassa tarkastellaan energian mobilisoimista valmentautumisen ja johtamisen keskeisenä tekijänä. Kirja on julkaistu myös USA:ssa vuonna 2006 nimellä “The Winning Helix”. Jari Kaivo-oja kuvaa arviossaan Futura-lehdessä kirjaa luovan luokan johtamiskäsikirjaksi.

Suomen Strategia -kirjan työryhmän jäsenenä Cristina tarkasteli Suomen tulevaisuutta ja strategisia linjauksia jo 1990 -luvun alussa. Laman syitä, tapahtumia ja seurauksia läheltä seuranneena hänellä on selkeä käsitys siitä, mitä vaikeina aikoina tapahtuu ja minkälaisia skenaarioita silloin nousee, samoin kuin siitä miten tilanteeseen tulee suhtautua, jotta siitä selvitään voittajana.

Uusi kirja BohoBusiness – Ihmiskunnan voitto koneesta – on ilmestynyt lokakuussa 2012 Talentumin kustantamana. Kirja hahmottelee ihmisen roolia maailmassa, jossa robotit ja keinoäly hoitavat yhä suuremman osan työtehtävistä.

Cristina on sosiaalisen median itseoppinut osaaja ja globaalisti erinomaisesti verkottonut. n. 11000 kontaktin joukosta löytyy aina joku, jolla on erilainen näkökulma asioihin tai joku joka tietää jotain merkittävää.

Omaan itseensä Cristina on soveltanut oppimisosaamista klassisen laulamisen kehittämisessä. Cristina konsertoi säännöllisesti. Ohjelma käsittää mm. Sibeliuksen, Wagnerin, Duparcin, Mozartin ja muiden mestareiden sävelmiä. Taiteellisesta kokemuksesta mainittakoon myös Runomaratonin ruotsinkielisen toiminnan koordinointi. Portfolioon mahtuu myös sekä karaoke- että runokilpailun tuomarointia.

Tällä hetkellä Cristinaa työllistää myös Swing to Win, joka on EUWIIN-innovaatiopalkinnolla palkittu, tulevaisuuden oppimiskonsepti. Swingissä rakennetaan perinteisen elokuvakerronnan, tehokkaan opetuksen, voittavan valmennuksen ja internetin mahdollistaman sosiaalisen ekosysteemin avulla vuorovaikutteinen ja dynaaminen itsensäkehittämisohjelma, johon kuka tahansa, missä päin maailmaa tahansa voi osallistua.

Uupumuksesta voittoon – työyhteisön uusi pelikirja

Voit katsoa Cristinan TÄYSII 2013 -seminaarin puheenvuoron veloituksetta Campwirestä tämän linkin kautta.

Tutustu Cristinaan: Kotisivut / Instagram / Twitter