Henna on vahva ja inspiroiva kouluttaja, valmentaja, juontaja, tuottaja ja visionääri, jonka tehtävänä on nostaa fiilistä, tuoda ihmiset yhteen ja saada heistä paras esille. Henna haluaa voimauttaa ja aktivoida yksilöitä, ryhmiä ja tapahtumia tilanteen vaatimalla voimalla, erilaisin menetelmin sekä nostaa itsevarmuutta, iloa ja spontaania olemisen riemua.

Henna on uranuurtaja, joka aloitti ison projektin tyhjästä, oppaana intuitio ja suuri inspiraatio, takataskussa suuri luottamus ja sydämessä tekemisen ilo. Tästä tekevien käsien ja ideoivan mielen yhdistelmästä syntyi mm. rakkaudellinen ja päihteetön Natural High Healing Festivaali sekä Power to Be You -tapahtuma, joiden visonääri ja pääjärjestäjä Henna on.

Tapahtumien järjestämisen lisäksi Henna ohjaa autenttisella ja vahvalla otteella ryhmiä, työyhteisöjä ja yksilöitä kohti vapaampaa ja omannäköistä elämää. Hän on kouluttanut Suomeen ja maailmaan yli 90 Naurujoogaohjaajaa ja perustanut koulun Laughter High Schoolin, joka kouluttaa uusia Naurujoogaohjaajia vieläkin suuremmalla innolla ja osaamisella. Hennalla on luontainen kyky saada ihmiset mukaansa naurun voimaan ja ilon aalloille.

Henna on kohdannut tiellänsä monia haasteita. Haasteet ovat suuri osa oppiläksyjämme ja saavat meidät yhä uudelleen katsomaan peiliin, tarkistamaan sisäistä kurssiamme. Tässä olemme peilejä toisillemme ja voimme auttaa toisiamme näkemään selkeämmin myös omille harmaille alueillemme, jossa piilee suuri kasvupotentiaalimme.

Henna haluaa jakaa maailmalle uskoa siitä, että sinä pystyt ja sinä kykenet. Hän ammentaa hyvää fiilistä ja iloa, inspiroivia ajatuksia ja kannustaa jokaista tekemään jotain syvästi palkitsevaa ja rohkeasti tutkimaan omia rajojaan, ylittämään ne tasapainossa pysyen.

Henna voimautti osallistujia TÄYSII 2015 -seminaarissa ja juonsi TÄYSII 2016 -seminaarin sekä TÄYSII 2022 -seminaarin.

Yhteyden taika – yhteys on suurinta mitä ihmisten välille voi syttyä

Loppujen lopuksi yhteys on suurinta mitä ihmisten välille voi syttyä ja juuri sitä me syvimmillään kaipaamme. Kun sydämemme avautuu toiselle, aito yhteys virtaa, voimme kukoistaa niin yksilönä kuin yhteisönä.

Natural High Healing Festivalin perustaja Henna Länsipää inspiroi sinua kertomuksella festivaalin luomisesta ja siitä voimasta mitä yli 3000 ihmisen yhteen tuleminen synnyttää. Kuulet tarinan, jossa moni asia on tehty toisin ja intuitiota kuuntelemalla menestys on tullut todeksi.

TÄYSII 2023 -seminaarin puheessaan tapahtumatuottaja, hyvinvointivalmentaja ja taiantekijä Henna kertoo sinulle, miten mahdottomasta saadaan mahdollista – ja miten pohjoismaiden suurin hyvinvointifestivaali luotiin ilman aikaisempaa kokemusta tapahtumajärjestämisestä. Oli vain suuri visio sekä intohimo saada ihmiset yhteen Suomen kesässä.

Tästä puheesta saat inspiraatiota toteuttaa itseäsi ja tunnet yhteydestä syntyvän taian merkityksen. Puhe herättää uskoasi siihen, että kauttasi voi virrata ihmisiä yhdistävää voimaa, jonka suuruudesta ja voimasta et osaa vielä edes unelmoida. On yhteyden aika. On aika oivaltaa yhteydessä piilevät voimavarat.

Tutustu Hennaan: Kotisivut / Facebook / Instagram

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin puheet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.