Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /biz/1/taysiifi/public_html/wp-includes/link-template.php on line 3908
Jaana Aurinkosalo (ent. Huitti) | Henkisen kasvun ohjaaja ja valmentaja

Jaana Aurinkosalo (ent. Huitti) pystyy intuitiivisesti ja erittäin nopeasti näkemään yksilöiden ja organisaatioiden vahvuudet sekä mahdollisuudet. Jaana etsii syyt, jotka estävät organisaatioita ja ihmisiä täyttämästä tarkoitustaan tai saavuttamasta tavoitteitaan, liiketoiminnassa tai elämässä.

Jaana on menestyksekkäästi valmentanut huippusuunnittelijaa luomaan kansainvälisesti myyvän tuotteen ja muusikkoa luomaan uuden musiikkiteoksen. Lisäksi hänen valmennettaviin on kuulunut mm. tohtori, tapahtumajärjestäjä, ravintoasiantuntija ja lääkäri. Jaana on valmentanut myös avioliitossaan tai elämässään kuilun partaalle ajautuneita ihmisiä.

Jaana voi valmentaa erittäin menestyneitä ihmisiä, organisaatioita, tiimejä sekä valmentajia, jotka haluavat entisestään parantaa suorituskykyään tai hyvinvointiaan. Hän voi myös auttaa erittäin vaikeissa kriisitilanteissa ihmisiä sekä tiimejä, jotka etsivät tilanteeseen johtavaa ulospääsyä ja toivottuja tuloksia.

Jaanalla on kyky kääntää ihmisten välillä olevat ajatukset ja tunteet ymmärrettävään muotoon, ilman mielen vääristelyä tai konfliktien kärjistämistä. Tällöin tilanteet voidaan ratkaista yhdessä. Jaana voi myös auttaa henkilöitä ja tiimejä tunnistamaan sen, mikä heitä todella inspiroi.

Loppujen lopuksi henkisessä kasvussa on kyse henkilöiden vapaasta tahdosta, eli voimme valita, mitä olemme ja mitä teemme. Tämä on elämän lahja, jonka voimme halutessamme oppia, joko positiivisista tai negatiivisista kokemuksista. Tällöin voimme oppia uudenlaiset ajattelu-, toiminta- ja vuorovaikutustavat.

Tietoisen johtamisen vaikutukset työhyvinvointiin

Jaana Aurinkosalo puhuu TÄYSII 2013 -seminaarin puheenvuorossaan tietoisesta johtamisesta, joka on niin oman elämänsä kuin yrityksen johtamisen kanssa on prosessia, jossa toimimaton kolahtaa niin, että sen tiedostaa ja siten siitä voi vapautua. Kun tiedostaa läsnäoloaan ja saa sen kautta selkeyden elämänsä ja työnsä suhteen, näkee yhä kirkkaammin (vailla mielen rajoitteita) ja kuin itsestään erillisinä osasina asiat, tapahtumat, sekä tehtävät. Ihmisten kanssa kohtaaminen muuntuu läsnä olevaksi ja sisäinen rauha olemuksessa auttaa työntekijöitä ja ihmisiä elämässä kohti selkeyttä, rauhaa. Rauhan läsnäolossa kuuntelet ja kuulet sen, millä on todella merkitystä. Kykenet tuomaan oman ammatillisen panoksesi vahvasti ja selkeästi yrityksen, henkilöstön ja oman itsesi hyödyksi.

Voit katsoa Jaanan TÄYSII 2013 -seminaarin puheenvuoron veloituksetta Campwirestä tämän linkin kautta.

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin puheet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.