AIHEET

Täysii-sivustolla julkaistaan materiaalia Täysii-seminaarien 2015-2019 teemoista, jotka ovat Unelmat, Muutos, Intohimo, Kasvu & Rohkeus. Lisäksi julkaistaan yleisesti ihmisyyteen, inhimillisyyteen, uskomuksiin ja henkilökohtaiseen kasvuun liittyvää materiaalia. Halutessasi voit myös tiedustella (tiimi(at)taysii.fi ja kopio Andy(at)AndyHopi.com) mielessäsi olevan aiheen sopivuutta Täysii-sivustolle.

LUETTAVUUS

-Moni lukee artikkeleita tabletin tai älypuhelimen ruudulta, jolloin tekstin jaksottaminen kappalejakoja hyödyntäen on hyvä ottaa huomioon luettavuuden näkökulmasta.

-Hyvä artikkelin pituus on noin kaksi A4-sivua ja kappaleiden on hyvä olla suht lyhyitä, n. 2-5 lausetta max. per kappale.

-Tässä esimerkki artikkelista, joka on jaksotettu mukavan pituisiksi kappaleiksi: www.taysii.fi/luominen-tuskaa-vai-iloa

-Kannattaa käyttää väliotsikoita ja/tai lainauksia tekstistä, helpottaa luettavuutta ja rytmittää tekstiä mukavasti.

ARTIKKELITEKSTIN LISÄKSI

-Kirjoita lyhennetty otsikko (max 70 merkkiä) ja tiivis kuvaus tekstistä (max 160 merkkiä). Voit katsoa merkkimäärät merkkilaskurilla tai kirjoittamalla tekstin Wordissa – maalaa teksti hiirellä ja klikkaa alhaalta kohdasta ”Sanoja: –”. Avautuvassa ikkunassa ilmoitetaan ”Merkkejä (ei välilyöntejä)” kohdassa merkkimäärä.”

-Kirjoita myös sisältöä kuvaava ja houkutteleva esittelyteksti (max 350 merkkiä) jaettavaksi tekstin yhteydessä sosiaalisessa mediassa. Mahdollisuuksien mukaan lainauksen tai tekstin voi poimia suoraan artikkelista.

KUVITUSKUVAT

Käytetään artikkelien ns. pääkuvina pixabay.com ja pexels.com -sivustojen kuvia, joita voi muokata ja käyttää veloituksetta myös kaupalliseen tarkoitukseen.

OMA KUVA JA ESITTELYTEKSTI

Materiaalin yhteydessä voi julkaista myös sisällöntuottajan kuvan ja esittelytekstin. Tekstin julkaiseminen ilman kuvaa ja esittelyä on toki ok myös. Julkaistava kuva on neliön muotoinen, mutta saan rajattua muunkin muotoisista kuvista neliöitä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että pystysuuntaisesta kuvasta tehdyssä rajauksessa kasvot voivat rajautua siten, ettei pää näy kokonaan.

MATERIAALIN TOIMITTAMINEN

Jos mahdollista, toimita materiaali Word-dokumenttina. Lähetä materiaali sähköpostitse tiimi(at)taysii.fi ja kopio Andy(at)AndyHopi.com

Huom. Saatamme tehdä muutoksia oikeinkirjoitukseen, kappalejakoon, otsikointiin tms., jotta tekstit muodostavat yhtenäisen sivustokokonaisuuden. Emme kuitenkaan tee muutoksia tekstien sisältöön.

Emme lupaa julkaista kaikkia lähetettyjä tekstejä.