Muutos voi tulla moneen hetkeen. Joskus muutoksen tarve on ilmeinen, mutta emme suostu siihen prosessiin. Joskus kroppa vain antaa periksi ja ilmoittaa, että nyt on aika tehdä asialle jotain. Sampsa Simpanen on stand up -koomikko ja kertoo TÄYSII 2016 -seminaarin puheessaan koomikon tyyliinsä oman tarinansa muutoksesta ja siihen ajaneista syistä. Saako mies masennukseen? Miltä se tuntuu kun mies itkee omaa väsymystään? Nyt Sampsa elää unelmaansa ja kiertää ympäri maata koomikkona, mutta aina asia ei ole ollut näin. Jossain vaiheessa Sampsa nimittäin ymmärsi, että masennuksella ja alkoholismilla on jotain yhteistä…

”Koskettava ja ajatuksia herättävä tarina sekä motivoiva puheenvuoro.”

”Mahtavan huumorintajun lisäksi aitoa ja elämänmakuista kerrontaa.”

”Ihanan henkilökohtainen ja koskettava, mutta samanaikaisesti hauska puheenvuoro.”

”Rohkea avaus siitä, mitä elämä on. Antoi ajattelemiseen aiheita hyvällä tavalla höystettynä.”

”Ihana puheenvuoro ja ihana mies. Mahtava puheenvuoro! Häntä olisi kuunnellut pidempäänkin.”

”Aivan loistava tyyli, tarina ja asenne! Tosi mukava ja tasapainottava puheenvuoro, jolla saatiin päivään mukavasti sellaista tekemisen meininkiä ja itsensä kevyesti ottamista vakavampien ja koskettavampien tarinoiden lisäksi. Molempia tarvitaan!”

Täysii-seminaari on järjestetty vuosittain alkaen vuodesta 2012.

Kaikkien järjestettyjen Täysii-seminaarin tallenteet on samalla koottu yhteen pakettiin, sisältäen yhteensä 128 toinen toistaan inspiroivampaa puhetta.

Tutustu tallennepakettiin tästä linkistä.