Katri Syvärinen on kirjoittanut omasta kokemusmaailmastaan ammentaen Taikahetkiä elämään -korttien tekstit. Graafikkona on toiminut Sanna Wikström. Molemmat tekijät ovat tuttuja Hidasta elämää -sivustolta.

Taikahetkiä elämään -kortit paitsi auttavat tiedostamaan oman asenteensa, mutta myös muuttamaan sen tarvittaessa.

Elämänasenteensa muuttaminen tapahtuu vain havahtumisessa.

Oma asenne on aina valittavissa – vai onko?

Kortteja nostaessa käy nopeasti selväksi, että omaan asenteeseemme vaikuttavat monet asiat, mutta lopulta valitsemme itse sen, miten asennoidumme ihmisiin tai tapahtumiin.

Jokainen meistä kertoo tarinaa itsestään ja elämästään. Tarinasi ei kerro vain sitä, mitä sinulle on tapahtunut, vaan ennen kaikkea sen, miten elämäsi käänteisiin ja epäonnistumisiin olet suhtautunut. Katri Syvärinen kysyy taikakorttiensa kautta, millaista tarinaa kerrot omasta elämästäsi.

Onko tarinasi sinulle taakka vai voimanlähde?

Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.

Taikahetkiä elämään -korttien kirjoittajasta

Katri Syvärinen on uuden ajan opettaja ja kirjailija, joka kasvoi nuorena, kuten meistä moni, rajoittaviin uskomuksiin, mistä seurasi ylisuorittamista ja uupumusta sekä loppuun palamista. Lopulta ei ollut vaihtoehtoja: oli vapautettava itsensä ja astuttava omaan voimaansa, jos halusi elää täyttä elämää.

Katri on kirjoittanut aiheesta kirjan Löydä elämän taika – Sisäinen matka suorittamisesta iloon. Koulutukseltaan hän on suomen kielen maisteri, NLP-kouluttaja ja joogaohjaaja. Katrin uusin kirja Sinun tarinasi voima – Vapaudu vanhasta ja uskalla loistaa ilmestyi tänä vuonna.

Elämän taika ei ole tuolla jossakin vaan se on tässä ja nyt.

Taikahetkiä elämään -kortit

Taikahetkiä elämään -kortit Täysii-sivuston lukijoille

Nostan Täysii-sivuston lukijoille joitakin kortteja ja pohdin, mitä Taikahetkiä elämään -korteilla voi oikeastaan tehdä. Kortteja on 44 kappaletta, joten lukija saa vain maistiaisen koko pakasta ja sen taikakorteista.

Meille nousivat kortit:

 • Mahdollisuudet
 • Kahden maailman kohtaaminen
 • Varjot
 • Inspiraatio
 • Sisäinen viisaus
 •  

  Mahdollisuus-kortti merkitsee omalle potentiaalilleen avautumista. Maailma on täynnä mahdollisuuksia – myös sinulle ja minulle, meille. Mahdollisuuksia voi luoda myös itse – sielunpolulla.

  Kahden maailman kohtaaminen -kortti muistuttaa siitä, että taikaelämä on sielun ja ihmiselämän kohtaamista. Sielu on ihmisen muodossa, näkyvänä, tässä todellisuudessa. Sieluntehtävä liittyy itsensä toteuttamiseen täällä, maan päällä.

  Varjot muistuttavat meitä siitä, että ihmiskehitys tuo aina pintaan sen, mitä ei ole halunnut itsessä (tai toisissa) kohdata. Usein valitsemme vastustamisen, mikä vain vie energiaa. Varjot kaipaavat ennen kaikkea näkemistä: myötätuntoista katsetta.

  Inspiraation kortti kertoo siitä, että kaikki, mitä näet ja kuulet, vaikuttaa aina omaan olotilaasi. Ihminen voi itse vaikuttaa omaan kokemukseensa, asenteeseensa. Mikä sinua inspiroi juuri nyt? Musiikki, tuoksut, sanat, mielikuvat?

  Sisäisen viisauden kortti kertoo siitä, että ulkopuolinen opettaja voi toki opettaa sinua, mutta lopulta vain kohtaamalla itsensä ihminen oppii sen, mitä elämän hänelle täytyy nyt opettaa. Miltä kuulostaa olla oma opettajansa? Oman parhaansa tietäjä?

  Muuta suhtautumistasi elämääsi – tee tarinastasi voiman lähde

  Jokainen meistä kertoo tarinaa itsestään ja elämästään. Tarinasi ei ainoastaan kerro, mitä sinulle on tapahtunut, vaan myös sen, miten elämäsi käänteisiin suhtaudut. Onko sinun tarinasi taakka vai voiman lähde? Henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja kirjailija Katri Syvärinen kasvoi nuorena rajoittaviin uskomuksiin, joista seurasi vuosikausien ylisuorittaminen, uupumus – ja lopulta huikea vapautuminen ja omaan voimaan astuminen. TÄYSII 2021 -seminaarin puheessaan Katri kuvailee, miten tarinasi voi joko kannatella tai rajoittaa sinua ja miten tärkeää on oivaltaa tarinansa mahdollisuudet. Puheen aikana pääset oivaltamaan taianomaisen ja vaikuttavan tavan katsoa tarinaasi uudella tavalla. Katri tunnetaan menestyskirjoistaan Löydä elämän taika ja Vuoden paras päivä sekä Taikaelämää-podcastista, jossa hän jakaa aitoja ajatuksia ihmisenä olemisesta, itkee, nauraa ja inspiroi. Koulutukseltaan Katri on suomen kielen maisteri, NLP-kouluttaja ja joogaohjaaja. Katrin uusin kirja Sinun tarinasi voima ilmestyy vuoden 2021 alussa.

  Tutustu Taikahetkiä elämään -kortteihin Hidasta elämää –puodissa.

  Katso myös Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopin tekemä videohaastattelu Katrista.

  Artikkelin kirjoittaja Tea Holm

  Tea Holm on teologi, filosofian tohtori ja vapaa kirjoittaja. Hänellä on tekeillä tietokirja liittyen kuolemanjälkeisen elämän tutkimukseen. Hän on perustanut Kirjailijan Blogin, jossa julkaistaan kirja-arvioita ja jossa eletään kirjailijan elämää.

  {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  LAHJASI

  TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet

  Katso TÄYSII 2017 -seminaarin tallenteet VELOITUKSETTA! Puhujat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Jutta & Juha Larm, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko & Tony Dunderfelt.